boze moj :( mam taky komplex az depky z toho.... ide o moju vysku... v poslednej dobe strasne rychlo rastiem. Vzdy som chcela mat kolo 166cm....ale teraz? ved mam za chvilu 170!!!! a vyzera to,ze budem rast este dost vela. MAm 16 rokov,som najvyssia z kamosiek a aj od niektorych chlapcov co maju kolo 25 rokov:( je mi z toho do revu... neexistuje nieco,cim bz sa dal zastavit rast,alebo znizit vyska? ja nechcem byt vysoka kobyla :( chcem byt malicka boze :( cry :( kazdym dnom ked sa postavim ku mame citim ako sa zvacsujem.... co ked narastiem este kolo 10 cm? :(
mam z toho depky
25 rocny chalani a su mensi od teba a ty nemas este ani 170?? tak to mate nejakych malych ludi tam u vas :-O
ja mam 170 a chcem aspon o 3 cm viac, ale tie uz nikdy mat nebudem. nestihla som to,ked som mohla :-)))
Každý chce to čo nemá.Ja meriam 152 cm,keby si mi tak mohla spustit pár cm.Ale ja som spokojná,už som si zvykla.Bud rada,vela vidíš,všade dočiahneš.Ja sa musím všade štverat,dokonca ani v obchode nedočiahnem na regály.Musím otravovat ludí aby mi podali tovar.Mali by sme byt spokojné s tým čo nám bolo nadelené.
Inka aj ja mam malo, len 156cm a moj priatel ma 185cm. Myslim si, ze 170 cm je normalna vyska pre dievca. Ine je, ked ma dievca tak 175 a viac...
Juuuj, keby sa tak dá pridať a odobrať. Ja budem mať o chvíľu 19 r. a mám len 157 cm, a mám faaakt vysokého frajera ( okolo 190 ). Keď nás oco prvýkrát zbadal, tak zabudol klúče v aute (o: No čo už, ja by som pristala o tých 10cm viac, ale nevadí. Kolko mám tolko mám, vyššia už nebudem nikdy. Tak sa neboj nič...Ja myslím, že tých 170 je fakt akurát.
.....tak budes modelka.... ja mam 169 a chcela by som mat viac :)
len sa najedz... si vo vyvine potrebujes to... a nezabudni aj cvicit... samozrejme vsetko s mierou...
nie ja sa hrbit nezacnem,pretoze jazdim na koni a drzanie tela mam. Rovny chrbat,ramena,dlhsi krk.... Aj za to mi hovoria ako si drzim telo,ze vyzeram namyslene,dolezito a arogantne :( a teraz ma este aj prepada strasny hlad,ja si myslim,ze to preto,lebo rastiem :(
170? sak to je taka fajna vyska... ja mam tiez tolko... rast mi skoncil niekedy v 17-18 rokoch... je to v pohode vyska... by som povedala ze je to priemerna vyska....
A NEZACNI SA HRBIT PROSIM TA, BO TO VYSOKE DIEVCATA LUBIA ROBIT, HEJ PAMATAJ NA TO, BO TO CHLAPCOV VELMI ODRADZA, PEKNE SA VYSTRI A NEHAMBI SA ZA SVOJU VYSKU, 170 TO NIC NIEJE AJ KED VIAC, FAKT