mam z toho depky

Príspevok v téme: mam z toho depky
sulka

boze moj :( mam taky komplex az depky z toho.... ide o moju vysku... v poslednej dobe strasne rychlo rastiem. Vzdy som chcela mat kolo 166cm....ale teraz? ved mam za chvilu 170!!!! a vyzera to,ze budem rast este dost vela. MAm 16 rokov,som najvyssia z kamosiek a aj od niektorych chlapcov co maju kolo 25 rokov:( je mi z toho do revu... neexistuje nieco,cim bz sa dal zastavit rast,alebo znizit vyska? ja nechcem byt vysoka kobyla :( chcem byt malicka boze :( cry :( kazdym dnom ked sa postavim ku mame citim ako sa zvacsujem.... co ked narastiem este kolo 10 cm? :(

ukka

25 rocny chalani a su mensi od teba a ty nemas este ani 170?? tak to mate nejakych malych ludi tam u vas :-O
ja mam 170 a chcem aspon o 3 cm viac, ale tie uz nikdy mat nebudem. nestihla som to,ked som mohla :-)))

aljoska

Každý chce to čo nemá.Ja meriam 152 cm,keby si mi tak mohla spustit pár cm.Ale ja som spokojná,už som si zvykla.Bud rada,vela vidíš,všade dočiahneš.Ja sa musím všade štverat,dokonca ani v obchode nedočiahnem na regály.Musím otravovat ludí aby mi podali tovar.Mali by sme byt spokojné s tým čo nám bolo nadelené.

jokinna

Ja si myslim ze tych 170cm je uplne fajn vyska pre dievca.Ja by som straaasne moc chcela mat o 8-10cm viac meriam 162cm a mam 16 rokov.Myslite si ze este narastiem???

zuzka :)

Inka aj ja mam malo, len 156cm a moj priatel ma 185cm. Myslim si, ze 170 cm je normalna vyska pre dievca. Ine je, ked ma dievca tak 175 a viac...

in

Juuuj, keby sa tak dá pridať a odobrať. Ja budem mať o chvíľu 19 r. a mám len 157 cm, a mám faaakt vysokého frajera ( okolo 190 ). Keď nás oco prvýkrát zbadal, tak zabudol klúče v aute (o: No čo už, ja by som pristala o tých 10cm viac, ale nevadí. Kolko mám tolko mám, vyššia už nebudem nikdy. Tak sa neboj nič...Ja myslím, že tých 170 je fakt akurát.

sulka

nie ja sa hrbit nezacnem,pretoze jazdim na koni a drzanie tela mam. Rovny chrbat,ramena,dlhsi krk.... Aj za to mi hovoria ako si drzim telo,ze vyzeram namyslene,dolezito a arogantne :( a teraz ma este aj prepada strasny hlad,ja si myslim,ze to preto,lebo rastiem :(

123456

170? sak to je taka fajna vyska... ja mam tiez tolko... rast mi skoncil niekedy v 17-18 rokoch... je to v pohode vyska... by som povedala ze je to priemerna vyska....

wirfir

A NEZACNI SA HRBIT PROSIM TA, BO TO VYSOKE DIEVCATA LUBIA ROBIT, HEJ PAMATAJ NA TO, BO TO CHLAPCOV VELMI ODRADZA, PEKNE SA VYSTRI A NEHAMBI SA ZA SVOJU VYSKU, 170 TO NIC NIEJE AJ KED VIAC, FAKT