boze moj :( mam taky komplex az depky z toho.... ide o moju vysku... v poslednej dobe strasne rychlo rastiem. Vzdy som chcela mat kolo 166cm....ale teraz? ved mam za chvilu 170!!!! a vyzera to,ze budem rast este dost vela. MAm 16 rokov,som najvyssia z kamosiek a aj od niektorych chlapcov co maju kolo 25 rokov:( je mi z toho do revu... neexistuje nieco,cim bz sa dal zastavit rast,alebo znizit vyska? ja nechcem byt vysoka kobyla :( chcem byt malicka boze :( cry :( kazdym dnom ked sa postavim ku mame citim ako sa zvacsujem.... co ked narastiem este kolo 10 cm? :(
mam z toho depky
JA MAM 11 A MAM 172CM JE MI Z TOHO NA NIC VED TO POZNATE
ja mam 14 a meriam 173 tak mi nieco hovor a mam chalana ktory meria 165 :D vyzera to dost haluzne ale uz mi to ani nevadi som sice asi najvyssia z trieda ale co uz :D
sulka cim vyssia budes tym budes mat vyhodu, terza si to moyno neuvedomujes ale neskor budes vdacna...tych 175 este hodis ...aspon budes mat autoritu u kamaratiek
byt vysoka je super, nebudes si musiet davat skracovat nohavice :)
a mozno sa mamina zmensuje.Neboj,pri tej vyske aspon vynikne tvoja krasa
no a moja byvala spoluziacka bola tiez na zakladne najvyssia z triedy a teraz je malicka, a uz nevycnieva. Su to hormony, niekto proste rychlo vyrastie a niekomu to trva a rastie az do 20. Takze netreba sa obavat ze by si bola ako kobyla. Pozri sa na to aki vysoki tu tvoji rodicia. Urcite to od nich nebude az taky rozdiel. A aj tak vyska ma svoje vyhody - modeling, volejbal a podobne...
sulka. skus modeling a budeš mať uspech. samozrejme, ak si pekna. ale v dnešnej dobe su modelky skôr zaujimave, nie pekne.
sulka ja mam 18 a 178 cm,nic si z toho nerob,ja som bola tiez na to nastvana hlavne ked osm mala 15 a zo vsetkych som bola uplne najvyssia,co mi liezlo na nervy hlavne pri chalanoch,ale dosla som na strednu skolu a voila zistila som ze su aj vyssie baby odomna a to ani nehovoreim ze skoro vsetci chalani su odomna vyssi.ale idse o to ze tie baby co su odomna vyssie tiez mali komplexy z toho ale uz si z toho nic nerobia.Niektorym chalanom vadia mensie baby.Ak este porastie tak maximalne tak pät centimetrov a to je v pohode uvidis:)
jasne,dokonca vyssi ludia maju lepsie sance sa presadit aj v praci, aj si pracu najst, aj karieru lahsie dosiahnu...nie je to pravidlo,samozr.ale vidis,pozeraj na klady. a ak chces spustit 3 cm,mozes mne,,,,ale prepustim ich aljoske.