Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky snubny prsten

Príspevok v téme: Aky snubny prsten
Gilmore

Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)

dariell

Ak smiem vediet, na co si sa teda este zamerala? Chcel by som priatelku poziadat o ruku a teda potrebujem kupit prstienok. No zatial si nejak neviem dat rady s vyberom.

dia58dia

Tak jasne, ze som pozerala aj inde, no myslim si, ze pri takomto niecom, by si mal dat clovek zalezat pri vybere a nie to odflaknut. Nepoviem, ze ma cena nezaujimala, no skor som sla aj po inych veciach :)

ximia

a tento mali len tam, ci si ho videla aj v inom zlatnictve? podla mna je jedno odkial je, predsa je to len prstienok nie?

dia58dia

Neviem, ja som tak povediac mala presnu predstavu, aky snubak by som chcela. Mozno aj preto drahy chcel, aby som si prstienok vybrala sama. Dlho som patrala, z kade si ho vybrat lebo zlatnictiev je hrozne vela, no z mensieho prieskumu sme sa nasledne rozhodli pre 3D Zlatnictvo. Mame ho aj u nas v meste, takze bolo po ruke a neviem, ich ponuka sa mi pacila tak najviac. No hlavne je, ze je vybrany a na ceste ku mne

klaxina

Krásny, oplatilo sa čakať :) A to je taký dvojitý či je v jednosti? Zlatý alebo strieborný? No taaak troška viacej infošiek by sa zišlo :)

dia58dia

Nieeee, ja som na vas zabudla :( Prepacte mi to. Tak mozem sa ale pochvalit, ze prstienok mam uz vo vyrobe :) Ja som si vybrala a teraz bude uz len na Romanovi, ked ma poziada o ruku :D