Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky snubny prsten

Príspevok v téme: Aky snubny prsten
Gilmore

Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)

malanynka

@klaxina tak vztahy sa upravili az ked sme tak povediac vyrastli :) vies co len som z toho tak trocha na prasky, lebo sa neviem rozhodnut. proste sa mi paci pomaly kazdy druhy ako asi kazdej zienke. a bojim sa, ze ten co sa paci mne sa nemusi aj jej

klaxina

A tak to by potom nemuselo byť až také ťažké nejaký nájsť. Len je to celkom sranda, že to takto nechal na tebe. Musíte mať medzi sebou super vzťah. to sa v tejto dobe už len tak nevidí :)

malanynka

chcela by som taky jednoduchsi s kamienkom. snazila som sa s nou uz nadviazat taku okrajovu temu prstienkov a zasnub a co by sa jej tak pacilo

paliinoo

tak pekne sa z toho teda vyzul. napriklad ja som bol celkom rad, ze som ho vyberal sam, lebo sa nesirilo dalej, ze chcem svoju drahu poziadat o ruku. proste to malo byt prekvapenie pre vsetkych. mne sa osvedcilo 3D Zlatnictvo. u nich najdes ozaj profesionalnu uroven. ziadne tuctove prstene, napriklad ja som daval vyrabat snubak na mieru. vyrobili presne taky, ako som chcel a vo vsetkom sa mi snazili vyhoviet. skus sa teda obratit na nich

malanynka

@klaxina ano presne tak. problem je hlavne v tom, ze je vela na cestach, kvoli praci a ked je doma, tak su nonstop spolu, takze nie je nejak sance, aby siel niekam sam. a vies no, on nie je moc na taketo veci, tak si asi mysli, ze ja vyberiem lepsie ako on