Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky snubny prsten

Príspevok v téme: Aky snubny prsten
Gilmore

Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladne ziadosti o ruku. Riesim totiz dilemu aky snubny prsten kupit priatelke. Rozpocet som si stanovil max 2000. No a tu som narazil na mensi problem. Mam vybrate dva prstene. Som zastanca cisto konzervativneho vzhladu, takze chcem jednoduchu obrucku s jednym kamienkom. No ako som uz spomenul, mam vybrate dva prstene, obidva su v podstate rovnake, ale jeden ma vacsi kamienok a jeden mensi. su za rovnaku cenu, akurat cistota tych kamenou je ina. Ten mensi je najkvalitnejsi, krasne sa leskne, ale je mensi. No a ten vacsi je pekny velky, ale nie je taky kvalitny. Neviem sa rozhodnut do ktoreho ist. Damy co by sa vam viac pacilo? viete mi prosim poradit? dik moc za rady, resp. nazory. :)

malanynka

rozhodnutie padlo. prepacte zienky, ze som vas takto ponatahovala, no viete, vsak je tesne pred Vianocami. som uprimne zvedava, co poviete na nas vyber :)

malanynka

dnes´by malo padnut rozhodnutie, ci to bude on, tak ak povia ano poslem ti fotku. celkom som zvedava, ako sa teda rozhodne. moc sa tesim a hadam sklamana nebudem

malanynka

siruma - rozpocet nemam. aspon sme sa i nim nejak nebavili, no nechcela by som, aby to bola drahotina, ale ani nic lacne, take medzi nieco. bola som veru bola a rozmyslam, lebo jeden mi predsa len do oka padol :)

malanynka

@siruma vies co, dnes sa chystam na taku prieskumnu prechadzku, tak hadam sa mi podari nieco najst :)
aj by som bola rada, ak by mi nejaky padol do oka, lebo neustale na to myslim

siruma

@malanynka Aký máš prosím ťa rozpočet Aj si sa bola už niekde pozrieť v zlatníctve alebo zatiaľ len tak pátraš?

Colorka

ano :) vsimla som si, ze som sa trocha sekla :) dakujem za upozornenie, no v principe medzi nimi az taky rozdiel asi nebude

paliinoo

Colorka vies co, bol som osobne. predsa len je fajn, ak ti ma kto poradit a vysvetlit ti cely postup, resp. objasnit vsetky moznosti, ktore mas