denn uzivam sumive tablety C vitaminu, casto pijem denne aj caj s citronovou stavou.. chcem sa opytat ci sa da nejako prekrocit denna davka tohto vitaminu a co to moze sposobit? bola som nedavno chora a este stale to nieje ono, tak preto si davam zvysenu davku toho vitaminu
Da sa predavkovat vitaminom C?
ja si davam kazdy den jednu tabletku tohto cecka www.drmax.sk, nwm kolko by som si ich musela dat aby sa to nazyvalo predavkovanie
nemyslim si ze by sa s nim dalo vyslovene predavkovat
Že vraj sa vitamínom C predávkovať nedá - že je bezpečný, iba mne sa to celkom veriť nechce. "Naše telo nie je hlúpe", možno nie je hlúpe, ja iba nerozumiem, prečo je na svete toľko chorých ľudí. (Je ich veľa chorých, strašne veľa.)
pánabeka, toľko rečí okolo takej chujoviny. Aby človek uvažoval či si dal málo alebo priveľa céčka? Naše telo nie je hlúpe, dokáže si poradiť s oveľa závažnejšími vecami ako sú nejaké megadávky vit. c. Jednoducho ten ktorý nespracuje a nepotrebuje vylúči. Nič za tým nie je.
To by museli byť asi nejaké veľké dávky, aby to mohlo mať nejaký vplyv na organizmus
Tak si prečítajte toto:
www.health.harvard.edu
Alebo toto:
www.lovcisarlatanov.sk
Oblickove kamene su mytus a moze sa uzivat aj niekolko gramov denne.
Užíval som 5000mg ( 5x1000mg vitamín C ) žiadne problémy som nepocítil
Aj ja som bol pred par tyzdnami chory a stale sa necitim uplne fit. Ale namiesto vitaminu C, som si kupil wobenzym na posilnenie imunity, tak dufam, ze mi pomoze