zoznamenie cez net

biela mačka

Len aby si nestretla iba takych cudakov ako ja v poslednom case. Podla mna muz, ktory sa zoznamuje cez net je divny, lebo chlap sa predsa musi vediet zoznamit aj inak.

Genesis

Hľadanie partnera cez net je úplne normálne. Tento spôsob uprednostňujú hlavne chlapi takže ženy sú pri hľadaní partnera týmto spôsobom značne zvýhodnené a môžu si vyberať. To najdôležitejšie ak si chce niekto nájsť partnera týmto spôsobom je pár fotiek na ktorých vypadáme pokiaľ možno najlepšie pretože takmer každá a žena alebo chlap prioritne vyberajú podla toho kto ako vypadá ale to je v podstate to isté ako v reálnom živote. Atraktívny jedinec vždy bude mať navrch v hľadaní partnera ako neatraktívny. inými slovami pre pekné slová a dobré srdce sa do vás nik nezamiluje (aby som bol presný tento jav je veľmi nepravdepodobný)

jeanny

ja mam 24 ale moj mentalny vek zastal asi niekde pred 20tkou :D musim ist so psom tak tu nebudem, inak tu sedim prevazne cely den kedze nemam nic ine na praci...tak ked chces mi mozes dat azet alebo nieoc a mozme pokecat kedykolvek

zvedavko

Nikto nie je dokonaly a nemusis sa preto podcenovat ci si prima ci nie. Zalezi od toho ako budes vyzerat v mojich ociach. Najst prima osobu môze mat naozaj vela podôb :) Neda sa to tak povedat, ze koho presne hladam, mozno nehladam nikoho, mozno sa len musi zjavit :D mam 23 rokov a co ty?

jeanny

prima osobu asi nezpoznas, teda pokial sa tu neukaze niekto iny :) ale aspon sa budem snazit ako-tak vyzerat normalne...a koho by si chcel spoznat vlastne? konktretnejsie? kolko mas rokov?

zvedavko

Presne si vystihla to co si myslim aj ja, ani u mna nie je nejako extra najvhodnejsia doba, ale mozno to pomôze jednak k zlepsieniu nalady a v neposlednom rade mozno spoznam prima osobu :)