je tu niekto kto si nasiel kamaratov/priatela/znamych cez net? da sa to vobec? na ake stranky chodite? ja tomu nerozumiem, kde su vseci ti ludia prihlaseni...preco tu musim sediet v noci sama a nemat si ani s kym pisat, to si naozaj nikto nechce pisat???
zoznamenie cez net
A teraz sa nechce nikto zoznamit alebo si pisat? :P
ja mam z pokecu chalana ale to bolo take ešte po škole bez roboty som sa nudila tak som si pisala s babami z triedy a začali mi písať chalani tak ja že fajn sranda a tento jeden čo ja viem on bol taký sa mi lúbil od začiatku a to sme si len tak čmárali len sa to potom troška zvrtlo a zobral si do hlavy že ma chce a keď je taký zlatý no nechci ho :) ale tak niekoho hladat na realne stretka na nete by som určite nehladala ja poznam z netu dvoch ludi teda tohto priatela a ešte jedneho kamarata sme v kontakte dodnes aj ked sa osobne nestretavame bo troška od ruky to je...ale dost chalanov je takych že stretka čisla fotky aaa na take sa ja nehram :P mne musi fakt dakto učarovať že sa mi lúbi dobre sa s ním bavi a beriem ho jak takeho kamarata z netu ale teraz už to anonymne čmaranie čo ja viem ked vidim čo to pise a o čo tomu ide sa mi nejak nelubi a ani ma to nebavi :)
Je to tazke, ale da sa najst priatel.
Aj mne sa tazko komunikuje cez net, neviem o com, som dost uzavreta.
Napr. snazim sa aj som sa uz stretla s nejakymi ludmi, hoci teraz pomenej, ale s jednym si pisem, a zistujem, co som si myslela ze mi sadol aj sa mi paci, po dlhom case niekto, ze budem mat kamosa, a zrazu neviem o com sa bavit, bojim sa ? :( mozno :(
ja uz 2 priatelku,dufam ze teraz poslednu...ale obe cez net...mne to pripada ako kazde ine stretnutie,napr.osobne...
Ahoj, tak ja som si na internetovej zoznamke hneď na prvý krát našla teraz už snúbenca. Tiež mi dlho trvalo, kým som sa k tomu odhodlala, ale raz k tomu prišlo a vyplatilo sa :))).
Ver aj na nete sa dá niekto normalny nájst : )
Moja uspešnosť je takých 50 : 50
Vyskúšaj napr. :
partneri.sk
randevu.sk
vdaka za odpovede...asi nato proste nemam talent, jednoducho neviem komunikovat s ludmi alebo co. net je vraj ako stvoreny pre tych co sa nazivo boja ale ja mam problem aj cez net. aj tak mam pocit ze nikto si pisat vlastne ani nechce a uz vobec si hladat kamaratov. tych maju asi vseci dost realnych, nepotrebuju novych. a co sa partnerov tyka, kazdy by hned len fokty vymienal a stretaval sa trebars aj o druhej v noci, alebo hned stokrat pozyvaju na kavu. Ok som na zoznamke a chcem sa zoznamit ale to neznamena hned! ved nato je net aby sme si chatovali a nemuseli sa stretavat nazivo. jenducho si chcem chvilu s dakym pisat a ked z toho aj nic nebude ostaneme priatemi, je to taky problem??
ja som na pokeci nasiel bohynu, ktoru sem poslali z olympu vystudovat psychologiu aby spoznavala charaktery a problemy beznych smrtelnikov:) takze da sa aj cez net najst vselikto:))
Dá sa to. Pár rokov som prispievala na jednej stránke, baby vždy 1x alebo 2x ročne organizujú stretnutie naživo, a teraz keď tam nechodím som v kontakte s kočkami, ktoré sú na rovnakej vlnovej dĺžke. To je kategória priatelia. Pár známych mám zase z iného fóra, kde som stretnutie iniciovala (organizovala) ja a sem tam si ešte dáme vedieť, ako ide život.
Veď si môžeš s niekym písať aj tu na zdraví.. nájdi si tému, zapoj sa do vysoko filozofických alebo trápno nízkych tém a vykecávaj.