Neviem čo tu vlastne robím, asi sa chcem len tak vyrozprávať...Mám niečo cez tridsiatku a zdá sa mi akoby sa ľudia stále niekam ponáhľali, vačšina ľudí nemá čas, niektorí majú dve-tri zamestnania, poznám aj takých, ktorí nemajú ani to jedno.Každý sa stará len o seba / aspoň z môjho okolia/.Kamarátky s ktorými som vyrastala na sídlisku sa rozpŕchli po celom svete a aj tam zostali,samozrejme prišli mi do života noví ľudia, ktorí sa len šarpú a nemajú to zaplatené, majú život o ničom, hádajú sa o peniaze keď sú vo vzťahu, tí ktorých som poznala a sú ,,úspešní\"
tí na mňa akosi zabudli. Zdá sa mi, že
na každom rohu je veĺa lákadiel, veĺa ľudí je rado keď na tebe zarobia, služby sú tu otrasné.Platy sú malé. Vidím to len ja tak pesimisticky?
Čo je to dnes za svet?
jajka001_
no hej, som naivny :)
asi to musim zmenit, a nabuduce ho pozvem na obed.
musim znova zacat nosit sluchadla, potom ma nikto neoslovuje :)
ale v poslednom case sa pocet tychto osloveni zvysuje, mozno medzi sebou komunikuju :D
ale ja ma mna toto smolu proste, uz ma poznaju, musim si kupit auto.
citim sa ako v nizkorozpocotvom horore, zombie, na taky styl, musim sa zaskatulkovat do tanku (auta) aby som nevidel aky zly je svet. no nie je to chore? :D
a co im pomoze ten strajk? dnes sa uz nic take neberie vazne, ani strajky, ani peticie, ani demonstracie. to je demokracia, protestovat mozes kolko chces, nic z toho. v egypte sa musel spojit cely svet aby prezident odstupil. a to este stale netusia co dalej. mozno pridu este horsie casy ako za mubaraka.
mali by strajkovat tak, ze:
"chceme toto alebo okamzite odideme"
skoda ze ludia nemaju gule na taketo jednanie.
jednoznacne podat ultimatum, alebo dokonale by bolo ak by ti ludia spravili vlastnu znacku automobilky :D
proste neznasam sa pozerat na to ako sa chovaju k ludom, i ked su ako stado, ale tak... su to ludia..
nezna revolucia tu uz raz bola... a casom zas nejaka pride...ale akosi sa to nemeni, ci su pri moci komunisti, kapitalisti, tvrdi diktatori, nacisti...
lost, a ty si mu dal peniaze, tak to si este stale naivny :) ja som uz na podobne poziadavky zvyknuta tak staci mi ked vidim prepity fejs a na podobne ziadosti nereagujem. len minule (pred rokom)som sa nechala uniest, mlada ciganka s chlapcekom, vyzeral ako ten moj takmer..a v tej zime mal len tenisky. pytala samozrejme na strateny listok, dufam ze sa z tych dvoch eur nieco uslo aj malemu. lebo chovala sa k nemu pekne. a este som raz jednemu dala chlieb, lebo pytal jest a nie peniaze...a bol neskutocne stastny
VW v utorok strajkuje:-D, som zvedava ci tam pridu media
No ak by sa vzburil kazdy, tak by nemali na kom ryzovat, tym padom by sa sytem zrutil, co by bolo pre chudobnych ludi len prospesne, mozon.. ktovie co by bolo. Ale 9 z 10 ludi v podsate nic nema..
Dnes som bol na zastavke MHD a taky ujo si pytal, ci mu nedam par centov na noclah, lebo ten sotji 70centov. tak som mu dal nejake drobne co som mal, tusim 23-24centov a povedal ze "dakujem, to je cely majetok" alebo nieco take. Som si pomyslel ze som mu mohol dat aj viac, nech ma na par dni ten noclah, ale tak rychlo odisiel.. A o 10 metrov dalej jeho kamos zapaluje cigaretu :D
Zaujimave veci, ze niekomu staci tak malo ako par eur na den, aby bol stastny a niekomu to nestaci ani na ranajky, ale strasne ma netesi, ak vidim ze niekto pyta nieco na dobru vec a potom si zapali cigaretu. Ale to moze byt vcelku slusny biznis takto pytat :D
no co sa mu stane, lost? nic. da mu padaka.
presne tak , uhlie