Neviem čo tu vlastne robím, asi sa chcem len tak vyrozprávať...Mám niečo cez tridsiatku a zdá sa mi akoby sa ľudia stále niekam ponáhľali, vačšina ľudí nemá čas, niektorí majú dve-tri zamestnania, poznám aj takých, ktorí nemajú ani to jedno.Každý sa stará len o seba / aspoň z môjho okolia/.Kamarátky s ktorými som vyrastala na sídlisku sa rozpŕchli po celom svete a aj tam zostali,samozrejme prišli mi do života noví ľudia, ktorí sa len šarpú a nemajú to zaplatené, majú život o ničom, hádajú sa o peniaze keď sú vo vzťahu, tí ktorých som poznala a sú ,,úspešní\"
tí na mňa akosi zabudli. Zdá sa mi, že
na každom rohu je veĺa lákadiel, veĺa ľudí je rado keď na tebe zarobia, služby sú tu otrasné.Platy sú malé. Vidím to len ja tak pesimisticky?
Čo je to dnes za svet?
my všetci
jajka, podla mna su prehnane vysoke poplatky za prepravu, za najom, ceny nehnutelnosti, aj za stravu by som si vedel predstavit platit menej, oblecenie ani nehovorim, tam su take marze ze z toho slusnemu cloveku pride zle:) a co lekari? vezme od teba 20 evri len za potvrdenie pre autoskolu.. a co uctovnici? vsetci su prizivnici a kazdy by chcel vsetko zadara, ale napriklad vyse 90% civilnych sporov bez pravneho zastupenia konci neuspechom, ludom je luto dat menej ako 5 % z hodnoty veci pri spisani zmluvy, potom sa stazuju kto vsetko ich oklamal a okradol...
jajka, podla mna su prehnane vysoke poplatky za prepravu, za najom, ceny nehnutelnosti, aj za stravu by som si vedel predstavit platit menej, oblecenie ani nehovorim, tam su take marze ze z toho slusnemu cloveku pride zle:) a co lekari? vezme od teba 20 evri len za potvrdenie pre autoskolu.. a co uctovnici? vsetci su prizivnici a kazdy by chcel vsetko zadara, ale napriklad vyse 90% civilnych sporov bez pravneho zastupenia konci neuspechom, ludom je luto dat menej ako 5 % z hodnoty veci pri spisani zmluvy, potom sa stazuju kto vsetko ich oklamal a okradol...
beskyd,
Tiez mi nejde do hlavy, ako sa tolko pravnikov na Slovensku uzivi. Asi vedia dobre radit tym obchodnikom a bankarom, ako obchadzat zakony.
Dík.
evi, ak si chces si pokecat sukromne, napis mi na: jajka00123@azet.sk. tu sa radsej uz nebudem vyjadrovat. mam 31.
Jajka, vies to co mi hovoris ty viem aj sama... on len nesuhlasi s tvojimi nazormi:
co pomoze strajk, najst si inych kamaratov, kto kolko zaraba do toho ta nic / suhlasim /.Mysli si ze mas detske nazory. A neviem preco hovori ze si ma napadla.
prehnane vysoke poplatky za pravnicke sluzby, beskyd...