Nie som na facebooku, som out?

Príspevok v téme: Nie som na facebooku, som out?
outsiderka

Nikdy som facebook neuznavala, lebo som mala vlastny nazor na komunikaciu s ludmi.

A zrazu v dnesnej dobe, ked je na facebooku kazdy, lebo je to akasi "spolocenska nevyhnutnost"...sa stretavam s narazkami typu, ze nie som spolocenska..........myslite si, ze som out.......

co si myslite o "umelych priatelstvach" na facebooku

sansara

beskyd..tak si vytlač jej fotku a nos ju stále pri sebe či už v peňaženke atd atd, alebo si sprav z jej fotky foto na mobil a tiež ju budeš mať nonstop pri sebe...keď to na Teba príde ,-) - vidieť ju))
A aké to máš reči, že si ju "nezaslúžiš"?)) Zas z nej nerob modlu (každý aj ten najdokonalejší jedinec má chybu/chyby...však ani Boh nie je bez chyby) a chce to z Tvojej strany viac sebavedomia a skúsiť u nej šťastie, alebo to nechať tak a zabudnúť na ňu...lebo takto sa budeš len zbytočne trápiť a nedáš možno šancu inej, ktorá by za to stála a mohli by ste byť spolu šťastní)

lost...je to len náplasť a nie liek) áno viem))) to akoby smädnému na púšti núkali let balónom)

beskyd

lost, ja som dost IT lamer, ale spravne som pochopil ze nech spravi cokolvek, prida sa kamkolvek, nikdy nemoze vidiet kolko krat som si pozrel jej fotky?

lost

kto videl moj profil?

to je super demonstracia kolko ludi ide ako ovecky ani nevedia kam ;)

(do tej pofidernej skupiny)

pointa je, pokial nie je povolene scriptovanie, nie je ani mozny zber dat. i ked netusim ake aplikacie su tam atd, nebol som tam, ale nedavalo by mi to zmysel, ze je tam povolene vsetko.

ak by ludia aspon citali, tak by zistili ze je to z "privacy reasons" nemozne.

respektive 'admin' facebooku to krasne vidi a nie len to, ale ja, ty, ani on ci ona to vidiet nemozu..

beskyd

sansara, ale to nie je take jednoduche lebo cast dna som v praci, cast v kniznici, cast doma a ked ma chyti ta tuzba vidiet ju tak ju mam na fcb vsade kde je pristup na net, cize ulozenie do PC doma to az tak neriesi:) a nemozem si z nej nic urobit viac lebo si ju nezasluzim.. akurat by som jej chcel byt v zivote nejak napomocny, uzitocny v niecom, dufam ze to vyjde:)

teres

Ja osobne tiez niesom velkym fanusikom fb aj ked tam som. Pociatocne nadsenie opadlo a zostala som tam uz len kvoli tomu, ze jedna ucitelka nam minule cez fb oznamila pisomku a ked mali niektori namietky typu "Vsak ste nam to neoznamili" tak odpovedala "Ved to bolo na facebooku. Ty nemas facebook?"
To mi uz prislo trochu pritiahnute za vlasy...

sansara

beskyd..200x??)))) to už je závislosť, tak bacha)))))
A nedajú sa Ti tie jej fotky uložiť?? Fakt nie som na fb, tak neviem, ako je to tam s fotkami a či sa dajú z tade vôbec stiahnuť) No ak hej, tak si ich stiahni do pc alebo si skús z nej urobiť čosi viac, než len kámošku a potom budeš mať tú symfóniu doma)))

beskyd

heh, to hej, akurat mam nervy z toho ze ma nejaku funkciu ze "kto videl moj profil" a mam z toho potom blby pocit ked jej to ukaze ze som ho videl uz 200 krat:P