Ako sa mám vysporiadať zo smrťou svojho milovaného psa? Už to bude pomaly druhý týždeň a chýba mi čoraz viac a viac... :(
Chyba mi :(
ja naivke neverim, uz tu riesila problem "ja chcem umret" a sucasne s tym "kde by som mohla vyskusat zoskok s padakom :)))", takze asi tolko k tejto osobke...
ja som prisla v priebehu jedneho roka o troch dobermanov. najstarsia mala 12(mala rakovinu), jej dcera 6 (zlyhalo jej srdiecko)a jej syn 3 roky(asi ho otravili, lebo vykrvacal) boli na seba hrozne naviazani, stale sme boli spolu, chodili sme povystavach, spavali s nami v posteli.... bolo to hrozne, vsetkych troch mame pochovanych v zahrade. uz su to tri roky ale neprejde den aby som si na nich aspon na par sekund nezaspominala. potom doniesla moja sestra maleho jacka russela a to je tak nase male pojasene potesenie. no a ja som sa pred par mesiacmi rozhodla pre polrocne steniatko anglickeho bulldoga. mala som velmi tazke obdobie, depresie a ten pes mi hrozne chybal. nelutujem ani sekundu ze som si ho zobrala. je to uzasne antidepresivum... aj teraz chrape vedla mna a nic ine ako moju pritomnost a trochu zradla k zivotu nepotrebuje :-)))
ja by som ti radila dat tomu aspon par mesiacov, kym si zabezpecis dalsieho psika. musi to preboliet, az potom najdes potesenie v tom druhom,mozno v nejakom najduchovi z utulku ktory ta zahrnie nekonecnou laskou. (hoci ja niesom ta co ma radit psikov z utulku, lebo ja som si opat zobrala cistokrvneho, ale zial bulldoga v ziadnom nemali)
nechaj tomu volny priebeh, preboli to... viem co hovorim, traja za rok je silna kava....
Nesnaž sa s ňou vysporiadať. Poplač si, nechaj stratu prebolieť a ono to snáď prejde samo.. časom.