Chyba mi :(

Janulik33

Aj ja mam psa, je to taky atypicky yorkshire. Preco taky? Mal byt cistokrvny, lenze kedze sme ho kupili bez papierov, ked vyrastol sme zistili, ze je vacsi, srst ma taku zvlnenu ako barancek ale inak je velmi zlaty. Je to mily havo ale tiez si myslim, ze je v podstate hlupe stvorenie, ked sa chce honcovat na manzelovi a ked ho vonku vencime, tak sa mu pacia viac psy ako feny :))))Mame ho vsak vsetci radi a ked raz pride jeho posledny hodina, urcite budeme za nim smutit. Ale zivot je uz taky.

punk_zero

Je to pravda. Neviem co na tom nechapete. Nechcel som ich urazit, ved som to aj ciarkami oddelil. Zeny sa urazia rychlo :)

Zmysly maju niektore zvierata omnoho lepsie ako ludia, ale rozum za opicami. Nech sa naucia prv po 2 labkach chodit ... Ale to uz odveci.

Nazor som napisal nizsie, pokoj v dusi tvojmu psovi

punk_zero

Pes, macka u niektorych aj skrecok :) dokazu cloveka rozveselit. Necudujem sa ti preco si smutna. No napr. ja mam pekne spomienky, aj ked ma sral niekedy, mal som chut obcas aj strelit po papuli kedze zvierata su sproste stvorenis, no bol "sucastou" zivota.

R. I. P.

zuzikk

punk_zero.

ano viem... co je na tom cudne?? ked mas psov 15 rokov tak vies ake su priznaky otravy, vidis ked opakovane narasta nador a ked 6 rocny pes zaspi a uz sa nezobudi tak mu zlyha srdce. samozrejme konzultovane s odbornikmi.... nerozumiem preco sa tomu cudujes...

punk_zero

Naivka prestan, chces aby som sa valal smiechom. Zatial sa smejem len popod nos :D
Ved som pisal ze som prisiel o psa tiez. No ostali uz iba pekne spomienky. Skus mysliet iba na ne. Zbytocne budes smutit