Da sa takto otehotniet?

mataBB

tak nesukaj...a nebudes mat strach...rozumu na to nemas a ani tak lahko ne budes mat...ak vobec niekedy..male stence nemaju co sexovat..chod sa hrat na piesok a stavaj si tam babovky..velka zena....

Sandryicka

mataBB : Prepac,naozaj to nemyslim zle.Rozumiem vsetkemu,mrzi ma ze to vnimas,ze som natvrdla.Nie som.Len som 1x zazila takuto situaciu bez antikoncepcie,tak mam akosi strach.

Sandryicka

Aj moja gynekologicka na mna niekedy pozera,ze zbytocne prehanam.Lebo aj ked som uzivala antikoncepciu chranili sme sa kondomom,tak mi vravela,ze nemusim ze ej to zbytocne.Proste mam chorobny strach z tehotenstva.

Sandryicka

No kedze idem na vyvolavacku a ked dostanem menstruaciu gynekologicka mi nasadi novy typ antikoncepcie,s ktorou nebudem mat problemy.Dovtedy ziadne maznanie,peeting,ziadny pohlavny styk.Viem,ze to prehanam,ale jednoducho som taka.A nie som blba,chapem ako zena otehotnie,ale ked tu citam vselijake pribehy tak sa bojim a neviem comu mam verit.

mataBB

jezis nestvi ma...ty nie si tehotna, pretoze NEMAS AKO..ako by sa ti dostali spermie z vonka az 12 cm dovnutra do maternice? maju nohy?????????????????????????????????????????

este raz tu napsies ze sa bojis a neviem co tak si uz naozaj zacnem mysliet ze si retard

Inner

sandry...

take pribehy, ze otehotnela z prstovania, je len vyhovorka za nezodpovednost. spermie potrebuju sekret, v ktorom plavu, na to, aby sa dostali az k vajicku... ten maly kusok na prstoch by sa tam nemal ako dostat... a uz duplom nie, ak to bolo len na zvonku... uz sa nestresuj ;-) a nabuduce ochrana

mataBB

ved si sama napisala ze ta neprstoval..tak coho sa bojis..ze otehotnies z ducha svateho? my o tom vieme viac ako ty