Kde nájsť normálneho muža?

malyprinc

Neviem, je to tazke takto hodnotit, mozno je to zlata baba, ale chcelo by to brat veci trochu "lahsie", nerobit z komara somara a veci sa niekedy vyvinu same od seba.

mnaukac

..no ja sa nehadam, nepoznam ju. :-)

Zenska povaha a zmyslanie su take koplikovane, ze nema zmysel sa ich snazit pochopit.

Sue..

bertoliny:jj,poznam pribeh bielej macky:D
a na tej komplexnej diagnoze nieco bude...len ma to pobavilo:D aj ked, asi je to skor na plac...no co,hanbim sa za seba:)...
btw:tiez mam taky pocit,ze si rada vymysla:D

bertoliny

Sue, ved si precitaj prispevky bielej macky vo viacerych temach a potom sa skus zamysliet, ci ona nesplna predpoklady pre takuto komplexnu diagnozu :-) Ja si myslim, ze ano. A navyse, necudoval by som sa, keby si to kompletne vsetko vymyslela. Tak v takom pripade potom aj psychotik, zijuci vo vlastnom svete ? :-)

mickeyy

biela mačka,
asi je to skôr o tebe ako o chlapoch či zoznamkách...
Ja som svojho času využila na zoznamovanie IRC na nete (ničo ako teraz zoznamka). Z 10 chlapov, s ktorými som sa stretla, boli 2 odveci, 6tim nič nechýbalo, boli v pohode a 2 boli vyslovene skvelí. Normálne som si z nich nevedela vybrať! Jeden z nich je dnes mojím manželom :-)

bertoliny

mnaukac precitaj si temu "smola na muzov", ktoru rovnako ako tuto temu zalozila biela macka a otvoria sa ti velmi rychlo oci, co je biela macka skutocne za cloveka. Potom pochopis, ake "kiksy" ona narobila a prestanes ju utesovat. Veru biela macka nic v zlom, ale ty mi podla tych tem a toho, ako v nich pises pripadas, ze to v tej svojej hlave nemas vobec v poriadku. Nie si ty nahodou sociopat krizeny so schyzofrenikom a paranoikom?