Chcem sa zoznámiť a keďže nechodievam medzi ľudí, alebo iba minimálne, ostáva mi jedine internet. Tam je ale 99percent úchylákov. Tak kde mám spoznať normálneho muža? Poradíte? Ďakujem.
Kde nájsť normálneho muža?
Ja som skôr Baba Jaga.
Neviem, je to tazke takto hodnotit, mozno je to zlata baba, ale chcelo by to brat veci trochu "lahsie", nerobit z komara somara a veci sa niekedy vyvinu same od seba.
..no ja sa nehadam, nepoznam ju. :-)
Zenska povaha a zmyslanie su take koplikovane, ze nema zmysel sa ich snazit pochopit.
Ja by som kľudne uveril že má 16 rokov, alebo ešte menej.
bertoliny:jj,poznam pribeh bielej macky:D
a na tej komplexnej diagnoze nieco bude...len ma to pobavilo:D aj ked, asi je to skor na plac...no co,hanbim sa za seba:)...
btw:tiez mam taky pocit,ze si rada vymysla:D
Sue, ved si precitaj prispevky bielej macky vo viacerych temach a potom sa skus zamysliet, ci ona nesplna predpoklady pre takuto komplexnu diagnozu :-) Ja si myslim, ze ano. A navyse, necudoval by som sa, keby si to kompletne vsetko vymyslela. Tak v takom pripade potom aj psychotik, zijuci vo vlastnom svete ? :-)
bertoliny:"sociopat krizeny so schyzofrenikom a paranoikom" ci pana tak to uz aka diagnoza :D:D:D...
biela mačka,
asi je to skôr o tebe ako o chlapoch či zoznamkách...
Ja som svojho času využila na zoznamovanie IRC na nete (ničo ako teraz zoznamka). Z 10 chlapov, s ktorými som sa stretla, boli 2 odveci, 6tim nič nechýbalo, boli v pohode a 2 boli vyslovene skvelí. Normálne som si z nich nevedela vybrať! Jeden z nich je dnes mojím manželom :-)
mnaukac precitaj si temu "smola na muzov", ktoru rovnako ako tuto temu zalozila biela macka a otvoria sa ti velmi rychlo oci, co je biela macka skutocne za cloveka. Potom pochopis, ake "kiksy" ona narobila a prestanes ju utesovat. Veru biela macka nic v zlom, ale ty mi podla tych tem a toho, ako v nich pises pripadas, ze to v tej svojej hlave nemas vobec v poriadku. Nie si ty nahodou sociopat krizeny so schyzofrenikom a paranoikom?
Aby som nakoniec neľutovala, že som nesúhlasoila s aspoň tým sexuálnym vzťahom.