Chcem sa zoznámiť a keďže nechodievam medzi ľudí, alebo iba minimálne, ostáva mi jedine internet. Tam je ale 99percent úchylákov. Tak kde mám spoznať normálneho muža? Poradíte? Ďakujem.
Kde nájsť normálneho muža?
I ked tneto priklad je mozno dost offtopic na margo bezneho vztahu, ale staci si vsimnut kolko ludi v historii oklamalo BRUTALNE obrovsku skupinu ludi (zopar jedincov to dotiahlo az na miliony ludi).
Ako casto pocujeme alebo citame ze manzel(ka) podvadzal(a) desatrocia a nikto to neodhalil a ani si len nevsimol nic (nie umyselne prehliadany fakt)? :)
Vies ako lahke je presvedcit ucitela a profesorov na skole ze mam dvojku namiesto stvorky? ;)
Ako je mozne ze take klamstvo nedokazu odhalit? Alebo si snad myslis ze radsej vyjdu v ustrety a daju mi ZADARMO nieco co mi nepatri? Aby ma falosne udrziavali v tom ze som dobry klamar ? :)
Dalsi priklad je napriklad marketing. Kolko ludi sa necha UKECAT na ponuky od operatorov, alebo na PARFUMY po nakupnych netrach??
parfum, VONA Z FRANCUZSKA, to je to slovo ktore vzyd pouzivaju. A teraz mi povedz ci by si si v tej rychlosti domyslela ze Ci je ta vona v francuzska alebo ci je tam aj vyrobena?
Pretoze vona z FR a MADE IN FR je brutalny rozdiel, ktory si MALOKTO vsimne.
Staci aby bol clovek sikovny recnik, a maval rukami a nohami, popripade raz za cas pouzil exoticke slovo a frazu, a ma nesmiernu vyhodu, aj prave vdaka casu.
Dalsia fraza je ze "toto bude coskoro v obchode a bude to stat 80 eur, ja vam to dam za 40 eur, lebo sa mi pacite"
oooo, nehovor.. to je lichotive, ale ja tu 40 eur nemam a mam mozno tak, pozrem, 15 eur, moze byt ?
a predstav si, zrazu aj 15 je OK
ked uz hrabem 15 eur z penazenky, tak m povie ci nechcem aj ruhu vonu. tak povie ze za 30 mi da dve.ja poviem ze to je prilis vela, ze mozno 20 eur jej dam. a pozoruhone suhlasi.. blablabla, takto je mozne zjednat cenu za krabicku z 80az na 5
turecky obchodnici z francuzska LMAO...
a viem si predstavit ako sa toto da velmi jednoducho aplikovat do realneho zivota a vztahov, kde typek chce len jedno od tej baby.. a modre z neba pada a pada, ale meter nad zemou sa zahadne vypari a zostanu oci pre plac.. alebo what ever :)
proste nestavil by som na to ze dokazem odhalit klamstvo, ten kto sa to dlho ucil to dokaze velmi dobre :)
Slobodna, tak ale kto je tak vsimavy ze si to v realite vsimne? a ak sa jedna o malickosti, tak niekto si nezapamata nekonecno dat (napr cisla, kde kedy bol, s kym bol atd, co povedal) a potom su len hadky. Ale ak nieco raz na icq napise(m) tak je tam dokaz co som napisal (povedal).
minule som isiel taxikom a povedal som mu ulicu Alfa ale ked isiel zle, tak som mu to pripomenul a potom hovoril ze ved ja som hovoril ulicu Beta. Tie ulice nie su ani foneticky priblizne totozne, cize male nedorozumenie, nic sa nestane, avsak ak by to bol nejaky vybusnejsi zakaznik a vybusnejsi taxikar a kazdy by sa ponahlal, tak ako by kto dokazal ze ma pravdu? V elektronikom komunikovani je prave historia napomocna, preco myslis ze zaznamenavaju hovor ak volas kamkolvek na support ? :)
V realite je nevyhoda aj to, ze sikovnejsi toho pomalsieho proste casovo "tlaci" k rozhodnutiu a online mam x-minut na premyslenie, resp lubovolne dlhu dobu. Nie vzdy vie clovek odhalit mimiku tvare a obzvlast nie u flegmatika, ten oklame tak lahko a bez akehokolvek znamenia :)
lenze dokaz nexistuje, lebo najlepsi klamar nikdy svoje klamstva nenecha odhalit = neziskame dokaz..
Tak ale nastastie je extremne malo ludi co tak dokaze ovladat mimiku atd.
Je ine ak sledujem mimiku na vysokorychlostnej kamere a je rozdiel ked ju sledujem v beznej kazdodennej situacii.
Ale netvrdim ze net je ta garantovana volba, len ze je to mozno v istom aspekte vyhodnejsie :) ale vsetko co je vyhodne ma aj iste nevyhody samozrejme.
A ešte ďalšia vec. Ešte stále nie som rozvedená, manžel mi pred mesiacom napísal, že podá žiadosť o rozvod a stále tak nespravil. Tak priznať sa, keď niekoho stretnem, že som stále vydatá a čakám na rozvod? Alebo "zaklamať", že som rozvedená?
Tiez sa mi zda, ze to % "normalnych" zien a muzov na internete je vyrovnane. Je plno "dobrych" muzov, ktory su pristupni na roznych zoznamkach, no su hamblivejsi ako prave ti "uchylaci", a zeny vacsinou taketo typy ignoruju a vyberu si niekoho, kto sa snazi nasilu zaujat. A ci si to chceme dopustit alebo nie, dolezity faktor je aj vyzor. V skratke - dobrych muzov je tam viac nez dost, len treba hladat a nie len na povrchu.
t333,už aj v tom obchode vidíš tomu človeku do očí,ako vieš kto sedí za tým netom na druhej strane?
absurdný názor lost, že klamstvo odhalíš skôr na nete ako v realite. V realite sa pozeráš človeku do očí a čítaš aj z mimiky a reči jeho tela.
Mne sa napr na nete paci zopar veci:
1. vypisany profil dost napovie o danej osobe, i ked je pravda ze nemusi byt pravdivy ale:
2. chat cez icq je super vec, kedze klamstvo odhalis jednoduchsie ako v realite podla mna a to prave vdaka historii co mas na ICQ :)
Ale ma to aj nevyhody, ak je druha strana brutalne premyslena, tak proste smola - ale to iste sa da aj v realite.
Sice som sa nikdy nezoznamoval ani jednym zo spominanych dovodov, ale viac sanci by som mozno dal netu, i ked pravdepodobnost je z hladiska malo pokusov (vztahov) nepodstatna :)
I ked internet sa mi zda byt taky skor "spekulativnejsi" sposob zoznamovania sa (najst si co najlepsieho partnera, obrovsky vyber ako v nejakom supermarkete)
elsa5.5,
1,preco cez net nie? rad by som vedel aspon jeden rozumny argument.
2,keby som bol zena tak mne by sa asi zdalo viac divne ak ma niekto uplne neznamy oslovi v obchode a vyspoveda za 5min. ako keby som si s iekym pisal na nete.