Kde nájsť normálneho muža?

ta3

ked internetu nedoverujes, hoci aj to je sposom zosnamenia, aj tam sa najdu normalni muzi a ked budes mat stastie, trafis zrovna Ty na to podla Teba 1% normalnych, tak potom musis uz iba ist von a mat oci a usi otvorene, budem mozno vulgarna, ale poviem to presne tak, ako zvykla hovorievat moja stara mama, ze dobru kravu aj na mastali najdes, tak toto uz davno neplati, musis chodit von medzi ludi

Slobodna

Tam kde ho najmenej čakáš, ja som mala toho svojho roky pod nosom a nevidela som to. Na internete by som ho nehľadala, ako sama píšeš 99% je tam úchylákov a ide im iba o sex, to zvyšné 1% je veľmi ťažko nájsť. Najnovší trend vo svete nie je internet na zoznámenie, ale práve supermarkety, niekde tuším majú aj nákupné košíky vo farbe, ktorá signalizuje, že ten človek je nezadaný. Najjednoduchšie riešenie(z môjho pohľadu, z tvojho pohľadu je to zrejme internet) by bolo začať chodiť medzi ľudí, zázraky sa síce dejú, ale to, že by ti ten pravý zazvonil pri dverách a prišiel za tebou domov, je veľmi málo pravdepodobné. Čiže ak chceš niečo nájsť, nemusíš to hľadať, ale musíš dať šancu, aby si ťa to našlo. Čím viac príležitostí poskytneš(chodením medzi ľudí), tým je väčšia pravdepodobnosť, že ho stretneš.

elsa5.5

v práci,v obchode,bola som v kauflande pribehol za mnou nejaký chalaň vyspovedal ma za 5 minút teda hlavne či som slobodná aj o sebe mi povedal no sranda dal č.na mob,takže aj v obchode sa dá,v kaviarni treba chodiť von cez net určite nie,ak cestuješ,vonku....