počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
myslela som, ze som tiez zvedava :)
nie, ja na nic take nechodim
Ty ides zajtra?na terapiu?
ja tiez, tak potom napis
Zajtra idem.som zvedava,co mi povie.
to nehovorim :)) islo mi iba o to, aby si vedela o skusenostiach inych ludi so psychiatrami alebo s liecenim, myslim, ze ty by si mala chodit k psychologicke a vypytat si od nej ten kontakt
Myslis,ze by bola vhodna hospitalizacia??
tuto temu si citala? je to sice o hospitalizacii, a tebe ide iba o ambulantnu navstevu psychiatra, ale myslim, ze ti to pomoze utvorit si spravny obraz o tom, co je skutocne psychiatria www.zdravie.sk
to ti povie psychologicka, ci to mas pod kontrolou, ale ten kontakt maj ako istotu :)
No uvidim.kontakt si mozem vypytat.mozno pojdem.chvilami by som chcela ist,chvilami nie-myslim si,ze to je o.k.a mam to pod kontrolou.