Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

Chanel_25

Ahoj ja som presvedčená že mám bulímiu už asi 9-10 rokov. Pravidelné zvracanie týždenné asi 5x-10x , aj počas tehotenstva. Cez tie 9 mesiace mi to nemohol vyčítať nik lebo som to nazývala tehotenská nevoľnosť. Synčekovia našťastie sú v poriadku na podiv boli obrovské bábätka čudujem sa s čoho čerpali energiu. Teraz viem že zo mňa !!!!! Prišla som o hodne veľa vlasou, nechty som nemala skoro žiadne a moja štítna žľaza je v ťahu beriem lieky Euthoryx 100.
No ale pokračujem, dievčatá chlapci pozor bulímia nie je žiadna sranda!!! Ja som v štádiu že keď sa najem aj diétnej stravy, trocha viac už mi to nedá musím to vygrcnuť. Grcam všade kde sa dá na oslavách sa vytratím na záchod, na chate na latrínu akože nechutné ale vždy nosím zo sebou vlhčené utierky, na dovolenkách..... hocikde zapojte si predstavivosť. Nenávidím to ale neviem stým prestať moje pokusy to nechať boli asi milión, ale neúspešne asi to budem robiť do smrti. Najhoršie je že posledné dve roky ani od toho zlozvyku nechudnem tak výrazne ako predtým.(to koly tej štítne žľaze si myslím) Viem že keby som to nerobila tak by som mala asi aj 80kg a to by ma asi zabilo. Teraz športujem chodím do posilňovne na zumbu atď... a predsa mám potrebu grcať nedá sa to vyliečiť nedá!!!!!! Nič ti nepomôže viem to z vlastne koži . Ak si sa rozhodol/la robiť pozor každý ťa zato bude nenávidieť hlavne rodičia. Napr. môj manžel sa robí že to nevidí, tak to je pre neho asi aj lepšie, berie to rezervou mám to ale šťastie. Pozor je to nákazlivé hlavne kamarátky stým môžte nakaziť, začnú to robiť tiež a ich nevinné duše budú na vašom svedomí a spovedať sa s toho kňazovi nie je dva raz najlepšie berú to sakramentsky za veľký hriech. Už musím utekať deti vstali, ale ešte sa vám ozvem. Ak Vás niečo zaujíma o tej chorobe myslím že mam dosť skúsenosti tak píšte.

Ewca

Vidis goccia?dnes som nevracala.a to len preto,ze mam zase zapalene hrdlo a som rada,ze prehltam.raz za3-4dni mam taky zapal,ze radsej nevraciam,lebo by to fest bolelo.sa aj odnaucim,ak to takto pojde dalej:-Dto je to stale drazdenie hrdla...

goccia

Ewca
mozes tam ist prvy raz len "na omrk", len sa ist ukazat a uvidis, aky pocit z toho vsetkeho budes mat, pripadne sa chod len pozriet do cakarne, mozno na nastenke uvidis nejake clanky alebo tam budu nejake informacne materialy, to tam tak byva, a tiez uvidis normalnych ludi, co tam budu cakat...

goccia

asaaa
to vracanie si musis vyvolat, ak mas mat bulimiu, u teba moze byt problem niekde inde, daj sa vysetrit u gastroentrologa

asaaa

ahojte ked sa vela najem je mi zle a musim to vyzvracat ale nie chcene ale proste mi pride zle a tak sa proste neprejedam myslite že mam bulimiu?