Ahojte,je tu niekto,kto sa chysta na prijimacky na SZU?
SZU - vseobecne lekarstvo
LfUK BA sa dostane hocikto. Však tam sa stači iba naučit tie otazky z podkladov.
Mam byt uprimna?Pretoze si myslim,ze na SZU mam proste vacsiu sancu ako na LFUK...vacsiu sancu dostat sa tam...Ked uz tam budem budem sa drzat zubami nechtami:)
Trash prečo nejdeš na LFUK? Myslíš si že na SZU že to bude lepšie? Alebo je tam iný pristup...?
Vpohode sa jej dari, aj sa jej to tam paci... ona urobila vsetky skusky v predtermine.. a vravi ze az tak tazke to nieje... :) tak ti drzim palce.
Miusa,a ako sa jej dari?Ja mam podklady na prijimacky ucim sa aj na kurz som sa prihlasila,tak snad ma vezmu...dufam:)Mirka,ja mam 22 a tiez robim ale medina je moj sen,takze idem do toho.
Na LFUK V BA dosť nadavaju na fore a ktovie ako sa študuje všeobecne lekarstvo na SZU ak je to vlastne to iste.
Ja by som chcela isť niekedy na odbor ošetrovatelstvo, lenže to musim iba denne a nejako mi to stale nevychadza aj zariadiť časovo a dať vypoveď v praci a aj s peniazmi mi to teraz nejako nevychadza keďze budem musieť aj do tej školy dosť investovať. Veď možno do 5 rokov sa mi tam podarí dostať a prehovoriť rodičov aby ma aspoň tie tri roky živili :-)
ano, bude mat MUDr... ta skola je sice taka vseliaka,lebo je novootvoreny ten odbor.. ale stale lepsie ako nic :P
Trash, kamoska mi tam chodi..
Všeobecne lekarstvo? To budeš mať tiež titul MUDr ako na lekarskej fakulte davaju?