Ahojte,je tu niekto,kto sa chysta na prijimacky na SZU?
SZU - vseobecne lekarstvo
ake mate pocity pred zajtrajskom? bojite sa? som zvedava, kolko bude otazok, casu a ci nam budu strhavat body
Ahojte, chystáte sa tu niekto na SZU,ale na odbor osetrovatelstvo??
no myslim ze my ked sme robili prijimacky tak tabulky sm nemohli mat aaaa kalkulacku nam oni pozicali...
ty tam uz chodis, ze? ale neviem odkial to viem, sa mi zda, ze si to sem niekde pisala, ale ista si nei som. a nemas interne informacie o kalkulacke a tabulke? lebo na studijnom toho vela nevedia, ci sa moze pouzivat. jedine, ze sa tam hlasi medzi 400-600 ludi mi povedali
ucim sa- to su take interne infosky ktore som dostala .. :)
a este neviete niekto, ci sa za nespravne odpovede strhavaju body? ci sa da pouzit kalkulacka a periodicka tabulka? ako su odpovede hodnotene? ci treba mat v jednej otazke vsetky 4 spravne a az vtedy dostanes bod? otazky budu presne take iste ako su v knihe?
vcieeeelka odkial vies, ze sa tam hlasy 600ludi? mne v pondelok 28.2 na studijnom povedali, ze zatial maju 300 ludi prihlasenych. takze este treba pripocitat tych, co si to nechali naposlednu chvilu. ale az 600 spolu? och.
neda sa bavit o tom, ci je lepsia SZU alebo LFUK.
vsetko ma svoje pozitiva a negativa.
neviem, ako je to teraz, ale teoreticke predmety na SZU boli prve roky sfusovane (biologia, chemia, biochemia), na druhu stranu, anatka, histola a potom uz odborne predmety boli na velmi dobrej urovni.
mne osobne to v danej dobe neprekazalo, hovorila som si "cert ber biologiu", ale teraz ma mrzi, ze nemam niektore poznatky. samozrejme, naucit som sa to mohla aj sama, vsakze :)
co sa tyka stazi, s tymi som velmi spokojna, je nas malicko v kruzkoch, takze sa nam naplno na klinike venuju. celkovo je maly pocet ludi v triede super, celkom dobre sa pozname vzajomne aj medzi rocnikmi, samotne triedy skor pripominaju stredoskolske, vztahmi, ktore sa maju moznost medzi tolkmi ludmi vytvorit. tak isto vyucujuci nas maju moznost skor vnimat aj ako jednotlivcov, nie len ako cely kruzok, alebo rocnik.
ja som na szu zatial spokojna, realne sa asi uvidi asi az buduci rok, ako to bude so statnicami, ci nebudu ziadne problemy, kedze nasa skola je pod ministerstvom zdravotnictva, nie skolstva.
ano normalne budes MUDr a SZU je lepsie ako UK co sa tyka vsetkeho praktickeho ... a na SZU sa hlasi tento rok cez 600 ludi a beru cca 30 cize ta sanca dostat sa na SZU je mensia...