Ahojte,je tu niekto,kto sa chysta na prijimacky na SZU?
SZU - vseobecne lekarstvo
prosim vas, je tu niekto kto by predal vypracovane odpovede ku podkladom na szu? dajte vediet prosim na e-mail jarushka.fox@gmail.com
Milka,dakujem za info.A preco si nesla na Vseobecne lekarstvo?Ja nerozumiem ako je mozne,ze mali rovnake podklady?Ved to nie je az take tazke....ucila si sa len z nich?
Čauko,ja chodím na odbor Verejné zdravotníctvo na SZU...chodila som aj na kurzy a mali sme rovnaké otázky ako tí,čo šli na všeobecné lekárstvo. Min. rok som chodila na kurzy a tam sme si mohli zakúpiť tú knižku s otázkami...presne ako písali 800 Chémia, 800 Biola,ale nevypracované. To bolo asi dosť na nič pri niektorých otázkach,lebo boli niektoré pekne zavádzajúce. Ale to keď sa naučíš tak myslím že by nemal byť problém. A aj keď SZU nie je taká známa ako UK, tak je pravda,že je jedno čo vyštuduješ,hlavne že máš titul,školu a potom už ide len o uplatnenie. Takže držím palce...Btw...ozaj sa tam hlási menej ľudí ako na UK,ale zase berú cca 30 ľudí myslím. Veľa zdaru!
som-slavka@azet.sk ... ďakujem ;)
Slavka,daj mi mail ty ja ti napisem....
Trash, tak prečo sú na všetkých inzerciách že "predám vypracované podklady" potom nechápem.. nie je k tomu kľúč či? A dala by si mi potom vedieť či to je rovnaké? a potom niečo o priebehu skúšok? :)... nedáš mi mail, alebo pokec, facebook, birdz alebo niečo? :D:D... ďakujem :)
Slavka, ja mam podklady z minuleho roka.Klasika testove otazky s 4 odpovedami...800 chemia 800 biologia.Od februara mame pripravne kurzy na SZU maju nam dat aj podklady tak uvidim,ci budu rovnake
Slavien,a ty chodis na LF UK?
no hocikto nie, lebo vies, su ludia ktori sa ich nevedia naucit, idu na prijimacky 2x,ajtak nic:D
na SZU mas vacsiu sancu,tam sa nehlasi tolko ludi...