Dnes som sa stretla s ďalším zo zoznamky. A už na prvý raz - tu ma chytil za ruku, tam ma chytil za nohu. Možno on je zvyknutý sa tak správať, ale mne to prekáža. Alebo si myslel, že hneď budeme??? To nechápem, veď ja nie som vôbec príťažlivá, tak čo ma čo má chytať!!! A mimochodom, tomu, s ktorým som mala tie techtle mechtle, som napísala sms, že mi je ukradnutý, ale aj tak by sa mal mne ospravedlniť. Neodpísal, z toho vyplýva, že som mu ukradnutá aj ja. Lenže. Ja si myslím, že správny chlap by sa mal vedieť priznať k svojim chybám a ospravedlniť sa aj človeku, s ktorým už nechce nič mať.
smola na mužov 2
Jemu stačil počítač. :-( PRETOŽE keď ešte nemal PC, sa mi omnoho viac venoval.
A komunikovať sa mu nechcelo, lebo odpovedal vždy iba jedným slovom a ja nie som taká, že sa budem ďalej vypytovať.A najviac mi vadí to, že si neprizná jedinú chybu, všetkoo dáva mne za vinu. Ja si priznám, že som spravila zopár blbostí, napríklad sa bojím bicyklovať, aj ísť na korčule. Alebo neznášam pohľad vo filme na romantické dvojice. No on sa domnieva, že nič zlé nespravil.
Predsa mu na Tebe záležalo viac, ako si si myslela...
Ty si potrebovala častejšie sex, a čo potreboval on? Povedal Ti to? Ak založíme vzťah na braní, skôr či neskôr stroskotá. Vyžadujeme niečo, a keď nedostaneme, sme sklamaní a rezignujeme. Jediná cesta, ako zažiť manželské šťastie je v dávaní. Lebo len dávanie podnecuje ďalšie dávanie. Možno keby si vyhovela manželovej potrebe (možno potreba väčšej komunikácie s Tebou, či trávenia voľného času, potreba spoločného domova ...), bol by ochotnejší pravidelnejšie uspokojovať Tvoju potrebu milovať sa.
Rozhoduješ sa sama, biela mačka. Ale ako nezaujatý pozorovateľ sa bojím, že ako teraz utekáš zo vzťahu, tak budeš utekať aj z tých ostatných, ak sa v nich vyskytnú problémy a nakoniec zostaneš sama so zlomeným srdcom.
Ja sa chcem rozviesť - veď sme mali spolu sex len desaťkrát v roku...je to normálne?
Keď muž povie, že radšej ide behať, lebo pri tom schudne a pri sexe nie? Nenavádzajte ma na to, aby som sa dala dokopy s manželom JA HO HO NECHCEM!!!A mimochodom, chcela som ho opustiť až po dvoch rokoch, ale vždy sa rozplakal, tak mi ho prišlo ľúto.
biela mačka,
vidím, že si už svoje manželstvo vzdala. Je mi to ľúto, pretože sa zdá, že si na najlepšej ceste urobiť opäť tie isté chyby a šťastie nenájdeš. Nebolo by lepšie zastaviť sa a radšej sa zamyslieť, kde si urobila s manželom chybu? (vo svojej predchádzajúcej téme si napísala, že Ty si na vine, že uprednosňuje počítač pred Tebou). Nechceš sa dozvedieť, prečo to prestalo medzi vami fungovať? Ak nebudeš vedieť odpoveď, aj Tvoje ďalšie pokusy s najväčšou pravdepodobnosťou skončia neúspechom.
Do vzťahu s manželom si investovala veľa času a úsilia. Je prvým mužom Tvojho života, jemu si odovzdala svoje panenstvo. Nemrzí Ťa to a nie je Ti ľúto, že takto končí vzťah, na ktorý si tak dlho čakala? Ako sa cíti Tvoje ženské srdce, keď si sa rozhodla, že si pripravená odovzdať sa len tak ľahko a jednoducho inému mužovi, ktorého ani nechceš dlho spoznávať? Máš svoju hodnotu, a ako žena milovaním vyjadruješ to, čo cítiš srdcom. Prečo chceš takto klamať iného muža, ale predovšetkým samu seba? Takýmto správaním najviac ublížiš sama sebe. A pohľadom do minulosti potom uvidíš, že už nemáš za sebou len jedno stroskotané manželstvo, ale x ďalších neúspešných vzťahov.
Bojíš sa. Tak, ako si mala strach predtým, ako si sa vydala, že Ťa nikto nebude chcieť. Vidíš, že s manželstvom to nie je ideálne, a tak si spanikárila. Chceš byť šťastná s mužom a bojíš sa, či ešte nejakého nájdeš. Toho svojho si už odpísala. Nerozumné uvažovanie. Prečo hľadať iného, keď už jedného máš? Nebude jednoduchšie povenovať sa viac svojmu manželstvu, do ktorého si už toľko investovala, ako začínať úplne od nuly niekde inde?
Začni stavať na tom, čo s manželom poznáš. Vráť sa do čias, keď ste spolu chodili, keď Ti vyznával lásku, keď si ho priťahovala, keď sa z Teba tešil. Spomeň si, kedy sa to začalo meniť k horšiemu. Čo sa stalo? Tak, ako si Ty mala svoje potreby a očakávala si od manžela, že ich bude napĺńať, tak isto ich mal aj on. Dokázali ste sa o svojich potrebách a túžbach otvorene rozprávať? Vidieť veci z pohľadu toho druhého? Alebo každý chcel len to svoje a bol sklamaný, že mu to ten druhý odmieta dať? Láska nie je sebecká, chce dobro toho druhého, a preto sa zaujíma o jeho pocity, myšlienky, sny... Toto vám po istom čase vášho vzťahu asi začalo unikať. Vráťte sa tam, do toho okamihu a začnite znovu. Odtajnite všetko, čo voči sebe teraz cítite - s pokojom, bez vzájomného obviňovania. Buďte pripravení prijať aj kritické slová toho druhého. Nie preto, aby ste mu povedali, že sa mýli, ale preto, aby ste sa zamysleli, či náhodou nemá pravdu. Trávte spolu čo najviac času - spoločné výlety, akcie, spoločné bývanie. Buďte spolu hlavne psychicky a duševne, ak si budete blízky duševne, telesné zblíženie bude automatickým vyústením vášho vzťahu. Nechoď na to opačne!
Určite padli slová na adresu oboch, ktoré zaboleli a zranili. Nič však nie je stratené. Láska je aj odpúšťaní, pochopení, podpore. Nájdite si čas na seba, pokojnú chvíľu na konštruktívny rozhovor. Rany sa dajú zahojiť odpustením. Odpustenie nie je o citoch, ale o vôli, je to rozhodnutie. Ak sa rozhodneš odpustiť manželovi, budeš ešte možno nejaký čas pociťovať zatrpknutosť, ale ak budeš v tomto svojom rozhodnutí vytrvalá, city sa samé upravia a nahradí ich pokoj a láska. Dajte si šancu. Obaja za to stojíte. Veď si nečakala s odovzdaním svojho panenstva tak dlho preto, aby si to teraz tak jednoducho a bez boja vzdala.
Keby si si len chcela prečítať knihu, čo som Ti odporúčala, určite by sa Ti trochu otvorili oči a uvidela by si, kde ste obaja urobili chyby. A zároveň by si našla povzbudenie, že aj z tohto manželstva sa môže stať to najúžastnejšie manželstvo na svete.
Inak bolo by dobré pred tým hajzlom varovať aj ostatné ženy. Lenže ako? Keď napíšem o tom blog a dám tam jeho mailovú adresu, môže ma zažalovať za ohováranie a taký kretén by sa veru s tým nebabral. Rodičom jeho žalovať je hlúpe, keďže má už 34 rokov, čo s tým oni majú? A určite uveria jemu a nie dákej cudzej... Počkám istý čas a potom mu zavolám a pekne mu nahlas poviem, čo si o ňom myslím.
Bola som do neho zamilovaná a naivne som si myslela, že to bude začiatok normálneho vzťahu. Dobre vie on teda balamutiť ženy.
Prepáč Sisa, ale nepoznáš asi celý problém. On mi až po tom povedal, že má záujem iba o sex. Ak nepatríš medzi ľahké ženy, určite by to naštvalo aj teba. Ja som k nemu niečo cítila, preto som s ním šla a preto ma jeho ponuka vytočila.
preco by mal niekto povinne reagovat na to ze si mu napisala ze je ti ukraduntý.
Este velakrat zazijes odmietnutie, a ked na kazdym odmietnutim budes tolko filozofovat tak nikoho normalneho nikdy nenajdes, lebo pri tvojej zadubenosti si na kazdom jedno nieco najdes co sa ti pacit nebude.
biela macka...tak asi si nemysli,ze sa ti ma za co ospravedlnovat...
nechaj to tak,neries aky to ma zmysel,sak sama pises,ze sa uz nestretnete