Dnes som sa stretla s ďalším zo zoznamky. A už na prvý raz - tu ma chytil za ruku, tam ma chytil za nohu. Možno on je zvyknutý sa tak správať, ale mne to prekáža. Alebo si myslel, že hneď budeme??? To nechápem, veď ja nie som vôbec príťažlivá, tak čo ma čo má chytať!!! A mimochodom, tomu, s ktorým som mala tie techtle mechtle, som napísala sms, že mi je ukradnutý, ale aj tak by sa mal mne ospravedlniť. Neodpísal, z toho vyplýva, že som mu ukradnutá aj ja. Lenže. Ja si myslím, že správny chlap by sa mal vedieť priznať k svojim chybám a ospravedlniť sa aj človeku, s ktorým už nechce nič mať.
smola na mužov 2
A máme tu básnika :-)A otázku som formulovala zle. Ide mi o to, že ak mám o niekoho záujem op priateľstvo a neskôr aj to ďalšie, ako to naznačiť, aby sa ten človek nezľakol.
biela mačka Dnes 18:58
to je zla uvaha. Aj dobry chlap je chlap a ten sex, ak je zdravy, by chcel tiez. Rozdiel je v tom, ze dobry chlap nebude ten sex davat na prve miesto, ak mu ide o vazny vztah a vie si pockat. Kto si pocka, ten sa docka :)
Dodatok: S niekým, koho poznám už dlhšie
Asi nechápem. Čiže ak niekomu ide o sex až neskôr, je to dobrý chlap, ak chce okamžite je to hajzel? :-) Ale čo ak ja chcem s niekým a bojím sa naznačiť, aby si nemyslel, že som šišiši?
Vacsinu hajzlov odradi to, ked nebudete mat vobec sex dost dlhu dobu... :) Kto to mysli vazne, tomu to taky problem robit nebude.
Ten dotyčný, ako som spomínala, sa stále neozval a to aj napriek tomu, že som sa mu v sms ospravedlnila - lebo čiastočne to bola aj moja chyba - tiež som mu napísala, že mi je už ukradnutý, ale ospravedlniť by sa mal. Samozrejme, že tak neurobil, takže je to skrátka hajzel. Len by som rada vedela, ako mám spoznať, či bude ten ďalší muž hajzel, alebo je ok. Existuje na to nejaká finta?
Ten by som radšej nadviazala s tebou :o)))
Nadviaž sexuálny vzťah a potom sa uvidí :-)
Bude to znieť divne, šlahnuto a nelogicky, ale v podstate ako keby som bola do dotyčného tak trochu zaľúberná. Na jednej strane by som ho najradšej strieskala :-(, no na strane druhej, aj som ja koťuha - hormóny furt pracujú. Čo s mojou gebulou?
Oh, Boze!!!