Dnes som sa stretla s ďalším zo zoznamky. A už na prvý raz - tu ma chytil za ruku, tam ma chytil za nohu. Možno on je zvyknutý sa tak správať, ale mne to prekáža. Alebo si myslel, že hneď budeme??? To nechápem, veď ja nie som vôbec príťažlivá, tak čo ma čo má chytať!!! A mimochodom, tomu, s ktorým som mala tie techtle mechtle, som napísala sms, že mi je ukradnutý, ale aj tak by sa mal mne ospravedlniť. Neodpísal, z toho vyplýva, že som mu ukradnutá aj ja. Lenže. Ja si myslím, že správny chlap by sa mal vedieť priznať k svojim chybám a ospravedlniť sa aj človeku, s ktorým už nechce nič mať.
smola na mužov 2
Biela macka,
myslim, ze trochu dramatizujes. Zial, snazim sa, ale nevidim dovod na kajucne ospravedlnenie od toho muza. Co sa stalo? On to skusil, ty si odmietla.
Uznavam, ze sa ta dotykal predcasne. Ale aspon mas jasno a nestracas s nim cas. Proste sa s nim uz nestretnes a basta.
Aj ta chapem, pre mna je to zasadna vec, komu dovolim, aby sa ma dotykal. Ale ak cakas ospravedlnenie, budes sklamana.
Napada mi, ze vynucovanim ospravedlnenia vlastne ziadas dalsi kontakt s onym muzom. Zaoberas sa nim. Zrejme ta niecim oslovil. Ale este je tu "zrejme": zrejme obaja ocakavate nieco ine. To sa stava. S tym sa vyrovnas.
Celé je to od veci :-)
co?! :D posledny prispevok od veci :))))
Ale keď si to tak vezmem. Asi som bola brutálne dobrá, keď mi taký šikovný chlap ponúkal sex. Ani som nevedela, že aký talent sa vo mne skrýva :o)))
Musíš sa zamerať na vhodnejšie typy mužov, ale asi to nie je ľahké hneď odhadnúť.
Táááááák. Dnes som čítala charakteristiku mužov a dotyčnýje "Notorický pôžitkár". A presne sa ten popis na neho hodí. Najprv bol milý, sladký, ochotný a keď dostal, čo chcel, už nemieni so mnou komunikovať. Ja som teraz presvedčená, že aj keby som mu nevynadala, ani tak by sa už neczhcel so mnou stretnúť.
:-D
biela mačka: Ďakujem za ponuku sexuálneho vzťahu :-) obávam sa ale či by to náhodou neprerástlo ďalej a daľšia nevydarená citová investícia by ma asi zabila :-)
tiež by sa mi to nepáčilo.
Mám rada dvorenie,a romantiku,dobývanie.
Na to, aby si bola mila,
ci sa s niekym priatelila,
nepotrebujes prazdne slova,
ci robit z neho slovami vola :)