Ahojte, citajte tento odkaz az do konca prosim!!! Pred 9 mesiacmi ma postihla Alopecia areata. Navstivila som 6 lekarov, do dnesneho dna mi ziadny nepovedal presne co to sposobilo. Najvacsia pravdepodobnost - stress. Schudla som som 10 kg, zacala som mat nechutenstvo, napinanie, polroka som poriadne nespala. Sypala som do seba vsetky vitaminy a skusala cokolvek. Na 1 fore som si precitala o plazmaterapii. Nakolko mi absolutne nezaberalo nic, rozhodla som sa to podstupit. Mam za sebou 8. plazmaterapiu a mozem konecne s istotou potvrdit, ze vypad sa zastavil a nastava obnova. Stratila som v postihnutej casti pigment a ten sa mi dokonca zacina na krajoch vracat. Za 1 sedenie som dala 160€ a nikdy to nebudem lutovat. Bolo to to najlepsie rozhodnutie. Vypadavanie vlasov bolo zastavene az po 5. raze. (Ak niekde najdete odkaz, ze plazmaterapia nepomaha, bola som na nej 3x, ani sa necudujem.) Lekarka ma na sukromnej klinike dopredu upozornila, ze zastavene to bude najskor po 4-5 raze. Tento odkaz patri vsetkym tym, ktori su ochotni bojovat a nevzdat sa krasnych vlasov. Moja regeneracia bude trvat este dlho. Dolezite je, ze je to zastavene, vlasy mi nenormalne zhustli a vypad sa zmensil v krajoch o 1 cm.