Praskanie v klboch

Príspevok v téme: Praskanie v klboch
Peťo

Vzdy ked sa dostanem trochu viac do formy, ci uz behom, bicyklovaním, alebo inym sportom pocitujem doslova az rupanie v kolene a podobne mi trpi aj clenok.(ked sa postavim na spicku nohy) Pri vacsom zatazeni ma to viac boli. Pritom si myslim ze nesportujem az tak nejak vela, ako by som chcel.
Neviem, ci mi "vysycha mazivo", alebo co. Prosim o radu, dakujem.

juel79

Golden yacca určite pomôže a bude to investícia dlhodobá do Vašeho zdravia. Nepomôže len kĺbom, ale prečistí celý organizmus a budete sa cítiť oveľa lepšie. Vyskúšajte a uvidíte.

71gloria

Kĺbom pomože okrem iného napr.aj používanie rasce- viac ju používať pri varení,pridávať ju do bylinkových čajov, pretože má oveľa širší účinok ako iba protikŕčový.Netreba ju podceňovať.Doležité je ju používať pri príprave zemiakov- nielen pečených, ale na všetky sposoby.

RNG

Na pecen je klinicky potvrdeny protokol dr. Berksona, spominany viackrat.
Na klbove mazivo specificky je CMO, hyaluronicma kyselina a oleje z avokada.
Treba zjest denne 1/2 avokada.

venuša

Áno,tieto isté mi navrhovala tiež jedna pani. Aloe vera Blossom Herbal čaj už mám, gél nie, ale Aloe First tiež máme, neviem či je dobré aj to, a ešte ten včelí peľ zoženiem. Díky pekne za radu!

Ivka 1

Venuša na čistenie a regeneráciu pečene je
veľmi dobrou kombináciou čaj z kvetu aloe a liečivých bylín,aloe vera gél,včelí peľ.
Ak chceš napíš na mail, pošlem Ti bližšie
info.

venuša

Tak teraz Golden Yacca alebo Yucca je lepšia. Mne odporučovali Golden Yaccu. Moja sestra má problémy s pečeňou, vyšli jej velmi velké hodnoty ALT 3,08 aj CMT a AST okolo 2. Vraj Golden Yacca by jej mohla pomôcť!

RNG

Indiani pouzivali stavu z yuccy ako cistidlo krvi( teda navajo, shoshoni a hopi). Ale je to len jedno z cistidiel, je ich mnozstvo. Saponiny su vo vselicom.Je plno aj znamych medickych rastlin so saponinamy.
Mate tam v literature pripojeny dlhy list. Mnohe sa pouzivaju vyse 1000 rokov(zensene(cina), ashwagadha(india),astragalus,bakopa monieri, aloe, amarath(zrnina uz od starych sumerov),gotu kola,goldenrod,licorice(sladke drievko)quinoa(zrnina, inka)olivy,soja, a hormonalne tribulus, senovka grecka(fenugreek) a yam)

nezavislý

Ked pozeram rozne temy o problemoch pokozky,vnutornosti tak sa velmi často hovorí o všelijakom trapení čriev klystýrmi a pod.Niekto to nemôže a pre takeho je GY ako stvorená. Vy hovorite len o črevách ale GY čisti aj krv.Krv je všade,takže nie je spravne hovoriť len o črevách, ale celom organizme.Čreva sa daju vyčistiť rozne, ale krv nie. Rozne choroby aj pokožky su "chorobou" krve.Nezjednodušujme zbytočne učinok saponinov aj keď su podla Vas z buriny.Aj u nas mame buriny, ktore liečia. Napr.Kostihoj,Žihlava.....