Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dobra PUSH-UPka

koalka

ja som si zo saxany kupila gelovu, stala tiež okolo 20eur, nespravila nejaky mega efekt ale je super na nosenie, pohodlna a tak.

No a tiež som kupila v Tescu, FaF :) tá je tiež super aj efekt dobrý len trošku ma tlačí, žee nevedela by som ju nosiť každý deŇ.

adusha

veve.ricka: to mi je jasne ze nebudem mat 10x väcsie prsia ale aspon trosku by som chcela.. nad gelovymi com este nerozmyslala, ja som skor na klasicke podprsenky ale nemusi to byt zle :)

sabynka: u nas v Tescu toho moc nemaju ale kedze chodim do skoly do BA tak skusim skocit tam ked bude cas :)

dakujem :)

sabynka

ADUSHA - ja som si kúpila pred sviatkami zopár dobrých kúskov v Tescu - značka F&F, mám ich odskúšané...a aj ceny boli normálne :-)....

veve.ricka

ja som si raz kúpila gélovú push-upku a bola som veľmi spokojná... samozrejme, že mi nezväčšila prsia do monumentálnych rozmerov, ale môj bežne plochý dekolt pôsobil dosť plno a navyše veľmi prirodzene... bola príjemná na nosenie, mäkká a pohodlná... kúpila som ju v obyčajnom obchode so spodnou bielizňou, stála okolo 20e, ale dá sa kúpiť aj lacnejšie, teraz sa chystám kúpiť inú, čiernu, za 14e... značku bohužial už neviem :D