dobra PUSH-UPka

:)

no, ja ti zas odporucam skocit do eurovea galeria, ked budes v bratislave. namier si to do marks and spencer a na poschodi, kde je damske pradlo, najdes podprsenku, ktora zvacsuje dekolt o 2 cisla. je tam plno reklamy na nu, urcite ju neprehliadnes. ale nie je to podla mna nositelne... :D ja som si ju zo zaujmu vyskusala, lebo som si nevedela predstavit, ze to fakt zvacsi prsia o 2 cisla. ale funguje, z mojich dvojek spravila ozaj melony. len si neviem predstavit ako si to nejaka baba oblece a potom raz pred chlapom vyzlece... :D

mirka 23

Tesco a New Yorker podpiry su otrasne. Teda, ak mate fajn prsia, tak nie je problem, ale dobrá push upka stoji od 20 ečiek. Velmi dobre su Sielei. Najlepší efekt maju gelové.

bibba

poprsenky kupujem uz skoro len v new yorkeri... su pekne aj dobre. aj lacne. ale nic ine okrem toho tam nekupujem :D

sydney

tesco to isti,FF je dobra znacka. inac aj Lindex ma vyborne - najnovsie som videla pushupku Bomb shell - na rovnakej ,,baze" je aj kopa podprseniek z Victoria´s secret - to mas prekticky vypleny kosicek,cize aj z boku aj zdola ti to nadvihne prsia a zvacsuje tak o jedno-dve cisla. inac gelove podprsenky su vyborne:)

adusha

to je pravda :) ja tancujem a myslim ze to mam jednoduchsie ako baby ktore maju doslova melony :D ale aj tak by som ich chcela mat aspon o trosku väcsie.. :)

vebe

Adusha, je nas takych viac. Skus v H&M, mne tie odtial celkom sedia. Asi je to individualne, ale pod trickom ci pod svetrom to spravi celkom dobry efekt.

adusha

aj ja mam jednu push-upku a tiez ma tlaci take sa neda nosit kazdy den.. a robi mi aj to ze ked si ju obleciem tak je v pohode a akonahle sa pohnem,zdvihnem ruky tak sa mi nadvihne a cely efekt je prec..mozno mam moc stiahnute ramienka alebo je ta podprsenka zle sita.. :/ dufam ze najdem nejaku inu a dobru :)