ahojte. chcela by som poradit,kde (v akom obchode) sa daju zohnat dobre push-up podprsenky. moj problem je ten ze mam velmi male prsia a chcela by som aby to aspon v tej podprsenke trosku vyzeralo,ze nieco mam :) budem rada ak mi poradite
dobra PUSH-UPka
:) - o nej som uz pocula a tiez si to neviem predstavit.. ale za vyskusanie to stoji :D
no, ja ti zas odporucam skocit do eurovea galeria, ked budes v bratislave. namier si to do marks and spencer a na poschodi, kde je damske pradlo, najdes podprsenku, ktora zvacsuje dekolt o 2 cisla. je tam plno reklamy na nu, urcite ju neprehliadnes. ale nie je to podla mna nositelne... :D ja som si ju zo zaujmu vyskusala, lebo som si nevedela predstavit, ze to fakt zvacsi prsia o 2 cisla. ale funguje, z mojich dvojek spravila ozaj melony. len si neviem predstavit ako si to nejaka baba oblece a potom raz pred chlapom vyzlece... :D
poprsenky kupujem uz skoro len v new yorkeri... su pekne aj dobre. aj lacne. ale nic ine okrem toho tam nekupujem :D
tesco to isti,FF je dobra znacka. inac aj Lindex ma vyborne - najnovsie som videla pushupku Bomb shell - na rovnakej ,,baze" je aj kopa podprseniek z Victoria´s secret - to mas prekticky vypleny kosicek,cize aj z boku aj zdola ti to nadvihne prsia a zvacsuje tak o jedno-dve cisla. inac gelove podprsenky su vyborne:)
to je pravda :) ja tancujem a myslim ze to mam jednoduchsie ako baby ktore maju doslova melony :D ale aj tak by som ich chcela mat aspon o trosku väcsie.. :)
Este ta trochu povzbudim - lepsie sa nam sportuje a muzom to nevadi.
Vebe-to som rada,ze nie som sama :) praveze odtial ju mam :D mozno to bude naozaj tymi ramienkami..
Adusha, je nas takych viac. Skus v H&M, mne tie odtial celkom sedia. Asi je to individualne, ale pod trickom ci pod svetrom to spravi celkom dobry efekt.
aj ja mam jednu push-upku a tiez ma tlaci take sa neda nosit kazdy den.. a robi mi aj to ze ked si ju obleciem tak je v pohode a akonahle sa pohnem,zdvihnem ruky tak sa mi nadvihne a cely efekt je prec..mozno mam moc stiahnute ramienka alebo je ta podprsenka zle sita.. :/ dufam ze najdem nejaku inu a dobru :)