ahojte. chcela by som poradit,kde (v akom obchode) sa daju zohnat dobre push-up podprsenky. moj problem je ten ze mam velmi male prsia a chcela by som aby to aspon v tej podprsenke trosku vyzeralo,ze nieco mam :) budem rada ak mi poradite
dobra PUSH-UPka
ja mám veľmi dobrú skúsenosť s touto od Bellindy www.bellinda.com
je na tom opbrázku...je dobre "vypchatá" a urobí pekný dekolt...
Nemáte niekto skúsenosti s podprsenkou perfect strapless wonderbra. Chcela by som vedieť či má dosť veľký push up efekt.
ja by som potrebovala dobrú push-upku,ale s vyberatelnými,lebo mám robené prsia a všité vypchávky mi vadia,tlačí ma to zo spodu:-(
Ja pozivam La Senza cipkovane - so silikonovymi vycpavkami a este Triumph uplne hladke s vyberatelnymi vankusikmi, ale bez tych vankusikov, dam si tam ten silikon radsej vzdy /mam mensie silik, vycpavky a vacsie/ tie silikonove su aj na omak skoro ako prave prsia aj sa to lepsie nosi a prisposobi - urobia pekny vystrih, lepsie ako vankuse
všité, ako na pohľad vyzerá B-čková ako C, tak som najprv myslela, že bude strašne veľká, ale ked som si to vyskúšala bola super :)
koalka tá podprda má všité vypchávky,alebo vyberatelne?
bola som pozrieť v tom marks and spencer v Eurovey a našla som tu podprsenku čo zväčšuje o 2čísla, ako mali tak 4ks, z toho 2 AA čo je zasa mini mini.
Bola som zvedavá a keĎ som si ju vyskúšala tak z 2jek spravila balóny :DDD som skoro umrela, by som nikdy nepovedala čo dokáže spraviť podprsenka.
Cena je 28,90.
Tento obchod je ešte v Avione ale tam mali len AA, ale tak rozmýšlam že na leto si ju kúpim, lebo mne sedela super, akože netlačila ani nič :P
Karina dakujem za rady urcite tam zajdem, ked budem v BA :)a ta cena je super, sice na slovensku to bude trosku drahsie ale aj tak sa to oplati :)
Jj, Intimissimi je tiez super :). Ale mna ucaroval Tezenis. Adusha urcite si tam vyberies, dokonca by mali mat teraz nejake zlavy. Minimalne tu v CR je teraz jedna podprsenka za 169KC :). Ver mi, to s hladanim podprsenky poznam doverne. Ja som si zvykla kupovat v Takko Fashion podprsenky, pretoze len tam som u nas doma nasla take, ktore sa aspon blizili k tomu, ze by mi sedeli. Aj ked samozrejme uplne nesedeli, pretoze jednoducho aj tak boli na vacsie prsia :). V tom Tezenise ber velkost 1, mne bola 2 uz velka v kosickoch. Ak ti bude uzka ta 1 tak jedine ak pouzit taky ten predlzovac vzadu na chrbte :).
ja som si naposledy kupovala v Intimissi v Avione, vola sa super push up, a je je fakt super:-)))