ahojte. chcela by som poradit,kde (v akom obchode) sa daju zohnat dobre push-up podprsenky. moj problem je ten ze mam velmi male prsia a chcela by som aby to aspon v tej podprsenke trosku vyzeralo,ze nieco mam :) budem rada ak mi poradite
dobra PUSH-UPka
a náhodou nejaky obchod kde maju plavky push-upky,?:)..
pozri, ked zena nato prsia proste nema tak to nevyriesia ani silikony ani podprsenka. viem, to pretoze moja kamoska tiez hlada take podprsenky co jej tam spravia ciarku, lenze nenala taku v ziadnom obchode a kazda skusena predavacka v tych obchodoch specializovanych na spodnu bielizen jej to aj povedala ze ak zena prsia nato nema tak ciarku tam mat nebude a nato nepomozu ani silikony, ked tak mozno modelacia ale aj to pochybujem.
ja napr bez podprsenky nemam ciarku ale ked si dam vystuzenu tak tam ciarka je a to mam skoro v kazdej podprsenke, no kamoska nema ani v jednej a je to tvarom a postavenim tych prs a to nevyriesia anis islikony ani podprsenka
nato aby si mala prsia pri seba a medzi prsiami ciarku, nato musis mat prsia. podprsenky na take nepomahaju
ahojte,ja nepotrebujem push upku,ja mam push up efekt aj bez podprsky,ale potrebujem taku,ktora da k sebe prsia...?
baby tak ja som super Push up podprsenky objavila v Polsku na trhoch možno si poviete že somarina, ale ti predajcovia vam poradia fakt super podprsenky a za 8 € takže ..ja nepotrebujem mať začkovú za 30 a po čase zistím že mi nesedí..
ta od Marks Spencer...ako fakt, ja sama som vypliestala oci, ake zazraky robi :D ..inak v akej su este farby okrem telovej?....cena je sice 32 eur, cakam kedy daju akcie, dufam ze daju, lebo peknu cenu dali :/
keby existovala nejaka lacnejsia varianta..pocula som uz aj o nejakych vzduchovych podpsenkach...ale tu sa asi nedaju zohnat...
jamamtu od mark and spancer, two bigger size a je nenormalna v zivote som v ziadnej nemala take prsia, svoje mam take dvojky ale s touto podprsenkou stvorky :))vazne
na obrázku push-up na zivo push-down