Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem manzelku nadovsetko ale stale mam chut na ine...

Príspevok v téme: Milujem manzelku nadovsetko ale stale mam chut na ine...
peter_f

Ahojte,

mam 33r, s manzelkou sme zobrati 6 rokov a mame sa velmi radi, naozaj ju lubim.

Vobec na seba neziarlime a casto chodim von len s kamaratmi. Ked pijeme mam strasnu chut na ine (mlade = 18-22r) baby. Dvakrat sa mi uz stalo ze som ju podviedol :((

Som vzdelany, dobre zarabam, nie som ziadny vymetenec ale neviem si pomoct...cim viac ju lubim tym viac mam chut (sexualnu) aj na ine. Co robit, ste niekto na tom podobne ?

rozumiem ti

peter: si somar. takyto stav by bol pochopitelny (pre mna), po 25tich rokoch spoluzitia a nie po 6tich. aj to len po vzajomnej dohode. nevies si vazit co mas. toho budes schopny, az ked to stratis. pytas sa, co robit?! odpovedam: dospiet. ty si rob, co chces. ale nemas pravo klamat a vodit za nos inych, len preto, ze si sebec.

lucibelka

zas ho nemusite urazat,kazdy sa v niecom chovame chrapunsky a obcas stracame rozum..peter f ja by som sa snazila eliminovat situacie,v ktorych vies,ze podlahnes.skus vytiahnut manzelku do baru s tebou!mozno zistis,ze je s nou viac srandy ako si si myslel a pripomenie vam to aj stare casy ked ste spolu chodili atd...poznem muza ako ty,tiez tvrdi,ze manzelku miluje,ale ma uz roky kadejake milenky,ktore tiez nazyva handramy,paradoxom je,ze je od tych"handier"zavisly...manzelke tym ublizujes a ona ti veri..vaz si,ze ti dava priestor a slobodu a zvaz svoj hodnotovy rebricek

laskonka111

ja neviem pochopiť tú tvoju vetu, že čím viac ju lúbim tým viac mám chut aj na ine
no myslím, že ty svoju manželku vôbec nelúbiš, lásku si s niečím mýliš
a ak máš chuť sexovať, tak prečo hned neutekáš za svojou manželkou? Ked ju tak veľmi ľúbiš?

kafe

peter_f, ak na seba vôbec nežiarlite, čo keby si manželke navrhol, aby aj ona sexuálne žila s inými. Niekto tomu hovorí posunúť vzťah na "vyšší stupeň". Mňa by zaujímalo, či by ste taký posun zvládli a ako by sa vám obom páčil.

klarinka

tak NEPI a budes sa vediet OVLADAT..
a AdamKrt to velmi dobre vystihol, ked napisal ze tym robis handru aj z nej, nehovoriac o tom, ze jej tym mozem znicit cely zivot, ak nie ju tym rovno zabit.

Taisiya

kto tvrdi, ze pri svojom partnerovi nemusi nad takymto problemom co i len trosinku prizmurovat oko klame

tvojim problemom je prave to ,ze sa vrhas do "postele" skor ,ako si preveris ,ci by dievcina nestala aj za tu chvilku abstinencie !!!!!!neviem ,ako to je u teba ,ale sexom nie je mozne uspokojit vyssie potreby ,ako je laska, ucta, bezpecie (manzelka) a moze sa stat ,ze natrafis na taku co prave sexom si ta omota okolo prsta :/
nie si vymetenec????!!!!!!!!!!!!!! :)
tak potom nemalo by byt hanbou si priznat ,ze jeden vo vasom vztahu je uz trosku inde a kalkulacie bokom
vztah je o zrelosti
vela stastia

DYI

AdamKrt,

s tym rizikomvym partnerom... OK, dajme tomu, ze to sa fakt neda poznat...
ale s tym nakazenim... ked uz tu vytahujes kychnutie a podanie ruky ako sposob nakazenia... sorry, na tejto argumentaci sa musim zasmiat, lebo to uz sa potom mozme bavit o tom, ze chuda manzelku nakazi uz len kvoli tomu, ze sa nakazil od kolegu v praci.
takze ked uz tak sa bavme v ramci temy - nakazenie pohl. chorobami. Kondom je slaba zaplata? ok, ked myslis...
To ake je konkretne riziko nakazy sa tiez neda velmi rozoberat pokial si nestanovime konkretnu chorou, kedze nie kazda ma rovnake riziko nakazy (vseobecnenapr. Hepatitida vysoke, HIV dost nizke).

AdamKrt

DYI:

ano nakazit. KONDOM len zmensuje riziko infekcie. O trosku... Je to len mensia zaplata. Uplne v pohode sa nakazis aj z bozkavania, oralneho sexu, prstovania...

Staci mini ranka v ustnej dutine, zader, atd...

A rizikovy partner, partnerka ? He, to pozna ako - kto je a kto neni rizikovy ? Casto aj pol roku po styku nemusia byt odhalene vsetky druhy pohlavnych chorob...

Znamej lekari neodhalili ani leukemiu. Vsetky testy mala OK, zle sa citila, stale chodila na vysetrenia. Raz po jednom vysetreni dostala odpoved, ze je v poslednom stadiu leukemie... POSLEDNOM... A to stale chodila po vysetreniach.

Mimochodom, take rozne bradavice, kozna choroba virusoveho povodu, chytis aj podanim ruky. Staci aj kychnutie nakazenej osoby. Pretrie si nos, kychne, kvapocka sa dostane na druheho...

Z takeho HPV viru kludne chyti rakovinu krcka maternice, pritom v muzovi sa to prejavit nemusi.

DYI

AdamKrt,

nakazit? pisal nieco take, ze sukal naostro s rizikovou partnerkou a bez prezervativu?
a keby aj... ked niekto niekoho podvedie,
zaoberat sa njprv moznou nakazou je blbost.
v prvom rade tu ide o citovu stranku.