nymka: a ty skus citat aj ine veci ako zenske magaziny. doktor Plzak chcel svoju teoriu o zatlkani vyvratit, prisiel totiz na to, ze v nie v kazdom pripade je najlepsie zachranovat, bohuzial, uz to nestihol. smrt bola rychlejsia. myslim, ze by sa u vela ludi ich nazor poopravil, ak sa teda riadia jeho radami. pride aj na to cas, jeho smrt je vsak este vzdy cerstva.
btw. staromodne nazory? hm.. vies co je najlahsie, a vies co sa robi najcastejsie u jedincov, ktory iny nazor ako svoj nedokazu prijat? obvinia druheho zo zatrpknutosti, ci hnevu, ci zloby. velice jednoduchy sposob, ako si dat dovod nemusiet nad protinazorom rozmyslat.:)
a prepac, ale nemyslim, ze si dobry psycholog, resp. v otazkach nevery si prilis zaujata. co sa petra tyka, dobry psycholog by moj zamer bol rychlo odhalil. ty si myslis, ze som hlupa? myslis, ze neviem, ze peter isto nepobezi za manzelkou a neprizna sa jej? kto podvadzat dokaze, ten za prve musi ratat s tym, ze ho za jeho pocinanie nebudu chvalit, za druhe, taketo vyjadrenie zvladne bez mihnutia oka. Ale ak sa mi podarilo nastvat ho dostatocne natolko, aby rozmyslal aj hlavou a nie od opaska smerom na juh, videl aj z manzelkinho, ci nezainteresovaneho pohladu a pomoze mu to v buducnosti drzat vocas v nohaviciach, tak mi to stalo za to. Tvoj tutuli-mutuli sposob ano petko, dobre si spravil petko, do toho petko, ved sme ludia petko z neho vytiahne len majland a nic nezmeni. Ludia su prilis zavisli na svojich zabehnutych sposoboch a jedine velice silny podnet ich dokaze vyburcovat k zmene.
Pre to sem totiz prisiel. Ak z vas nikto necital poriadne, on sam sa boji toho, ze v buducnosti sa to stane znova, nevie to totiz zastavit.