Milujem manzelku nadovsetko ale stale mam chut na ine...

Príspevok v téme: Milujem manzelku nadovsetko ale stale mam chut na ine...
peter_f

Ahojte,

mam 33r, s manzelkou sme zobrati 6 rokov a mame sa velmi radi, naozaj ju lubim.

Vobec na seba neziarlime a casto chodim von len s kamaratmi. Ked pijeme mam strasnu chut na ine (mlade = 18-22r) baby. Dvakrat sa mi uz stalo ze som ju podviedol :((

Som vzdelany, dobre zarabam, nie som ziadny vymetenec ale neviem si pomoct...cim viac ju lubim tym viac mam chut (sexualnu) aj na ine. Co robit, ste niekto na tom podobne ?

:)

rozumiem ti => ja s tebou absolutne suhlasim vo vsetkom, co pises. akurat ze ja som nikdy nepodviedla. ale mam rovnaky nazor ako ty ;)

no jaaaaaaaa

ako tu uz mnohi pisali ty svoju manzelku nemilujes keby si ju miloval tak ked si vyzeres neutekas za inymi si obycajny hajzel a vymetenec ktory si nezasluzi manzelku ale gumenu ancu ze nie si vymetenec si a riadny ja byt tvojou manzelkou zabijem ta

rozumiem ti

nymka: vidis, zase omyl. nikde som nepovedala, ze je to pravda. alebo nejaky vseobecny vzorec. ak by si naozaj citala, co pisem a nevidela len to, co chces vidiet, vzdy pisem, ze kazdy ma pravo vidiet to po svojom a zariadi sa podla seba. to by si vsak ty nemohla byt tak zadubena, ci zaslepena... je mi luto, ze clovek tak vzdelany a hlavne v takomto obore nedokaze preskocit svoj tien a pozerat na iny nazor, ci pohlad objektivne. pretoze to iste, co pripisujes mne robis aj ty sama.

p.s.: zivot je jednoduchy. robis blbosti, trpis. nerobis ich, mas klud, pokojny zivot. rozumny clovek riesi veci ferovo, dospelo. s maximalnym ohladom na toho druheho. ako, to uz je medzi nimi dvoma. ludia si vsak velice radi komplikuju zivot, inak by sa unudili k smrti. ale k tomu sa dostane kazdy sam.

nymka

:) ja nebojujem vobec s nikym,skutocne nemam za potreby!ani nemam silu citat tvoje novely plne pravdy,tak prepac,napisat menej je niekedy viac.ahoj a pekny vecer.

rozumiem ti

nymka: neodpustila som si, a asi sa tak nikdy nestane. zrada sa neda odpustit. na neveru neexistuje relevantny dovod, vsetko sa totiz da riesit aj inak, lepsie, ferovejsie. ale naucis sa s tym zit, casom. tak to vidim ja.

rozumiem ti

nymka: ty si len nebola ochotna to riskovat. tot vsjo. som rada, ze mas o mne bezo mna tak jasno. mozno to raz aj tvoj partner oceni. dufam vsak, ze sa tak nestane.

rozumiem ti

nymka: posledna vec, uz viac nemam co povedat. ak si naozaj psycholog, tak mi budes rozumiet. ty tu nebojujes so mnou, pretoze mne je to jedno, co si myslis. bojujes sama so sebou.

nymka

nemas ine nazory,len zijes skutocne ciernobielo,comu aj veris..to je skoda.vies velakrat je najtazsia vec odpustit sam sebe a ja to poznam.dostat"rozhresenie"je velmi jednoduche...ak by si raz skusila zit v utajeni so svojimi vycitkammi,zistila by si,ze prave pre tie pocity viny je z teba lepsia partnerka,lebo niekde hlboko vnutri tomu cloveku nieco dlzis bez toho,aby to vedel.rozhodla som za nas oboch,lebo sme boli(a stale sme)stastni a ja som mu nechcela ublizit.mame dnes dietatko a keby zareagoval ako ty,mozno by sme obaja zostali sami.to sa ti zda lepsie?ja som nevyletela:)tvoj kazdy jeden prispevok je plny hnevu a opovrhovania vsetkym.ohanas sa uprimnostou,ale je rozdiel v uprimnosti a zadubenom odsudzovani.prepac...a koncim,lebo nema cenu sa stebou hadat.som rada,ze sa citis taka bez chyby,je to ojedinele.

rozumiem ti

a prosim, citaj. nikde som nepovedala, ze psychologia je samozvana veda. hovorila som o samozvanych odbornikoch.