Milujem manzelku nadovsetko ale stale mam chut na ine...

Príspevok v téme: Milujem manzelku nadovsetko ale stale mam chut na ine...
peter_f

Ahojte,

mam 33r, s manzelkou sme zobrati 6 rokov a mame sa velmi radi, naozaj ju lubim.

Vobec na seba neziarlime a casto chodim von len s kamaratmi. Ked pijeme mam strasnu chut na ine (mlade = 18-22r) baby. Dvakrat sa mi uz stalo ze som ju podviedol :((

Som vzdelany, dobre zarabam, nie som ziadny vymetenec ale neviem si pomoct...cim viac ju lubim tym viac mam chut (sexualnu) aj na ine. Co robit, ste niekto na tom podobne ?

divotvorna

rozumie ti, je fajn k čomu si bola vedená a vychovaná, je to tak správne, ale nemôžeš všetko vidieť len čierno-biele. Existuje aj milosrdná lož a možno by som ju takto v tomto prípade aj nazvala. Ja Ho neodsudzujem, ani nechválim, len sa ho snažím pochopiť.

divotvorna

Sue, vôbec si nepochopila ako som to myslela,ale nevadí. Ja mu neradím, aby čušal a ďalej si užíval s inými, ale aby to ukončil a uvedomil si, čo pre neho podstatnejšie. Ale čo by malo za zmysel priznať sa, že jej bol neverný, ak s tým naozaj prestane? Pochop, že stať sa môže a jasné, že už aj teraz svojej žene dosť ublížil aj keď to nevie. Tak načo len pridávať?... "bude vedieť s akým chllapom žije"...to áno, bude vedieť, ale neprospeje to ani jednému z nich. Ešte raz opakujem nesúď, lebo raz budeš sama súdená.

rozumiem ti

divotvorna: nie, ma jej dat moznost vybrat si, ci to chce a je ochotna zvladnut/odpustit, alebo nie. jeho manzelka nie je jeho majetok, alebo otrok, tz. nie je povinna trpiet nieco, s cim by sama nesuhlasila (a co on dobre vie, preto mlci). ak si vyberie sama, ze mu odpusti, v poriadku, beriem. je to jej volba.

ja vychadzam zo seba (co neznamena, ze to musi kazdy tak brat), nechcem byt klamana a nebudem si za kazdu cenu nahovarat, ze vsetko je v poriadku, nezachranujem za kazdu cenu nieco, co sa zachranit neda. nie som typ, ktory bude za sebou vlacit zdochnuteho kona (rozumej obrazne), je zbytocnou zatazou a moja "obet" ho nevzkriesi. ano, su ludia, ktorym vyhovuje pstrosi system - strcim hlavu do piesku a tvarim sa, ze nevidim, mozno problem zmizne, chcu byt klamani. nezmizne. ale to je kazdeho osobna volba. a neverim na "utrpenie" pre nejaky vyssi ciel. utrpenie totiz nikdy nic dobre neprinieslo. jedine, co dokaze nieco dobre priniest je ferovost a spokojnost.

hovorim uprimne, co si myslim, bola som k tomu vychovana. je mi luto, ak sa ti to nepaci, ale kedze verim, ze je to spravne, nikdy nebudem robit inak. a este raz. ak sa stane raz, je to nahoda. ak sa to opakuje, je to umysel. a tam uz nie je co riesit. ale evidentne tomu nechces rozumiet.

Sue..

divotvorna:co by vyriesil tym,ze sa prizna manzelke?....no minimalne jeho zena bude vediet s akym chlapom zije a bude sa moct rozhodnut co dalej...
ci si myslis,ze je fer,ze jeho manzelka zije v nevedomosti a on si veselo pretahuje mlade baby?...tak ak takto zmyslate tak je to dost smutne

divotvorna

"rozumiem ti" - tak mi vysvetli čo by tým vyriešil, keby sa manželke priznal, že jej uhol s nejakou hadnrou a že tam išlo len o sex? To sa jej má akože chváliť, či čo? Jediné v čom by to pomohlo, uľavil by svojmu svedomiu, ale na druhej strane by manželke veľmi ublížil. Stalo sa a on to možno ľutuje. Ja ho neospravedlňujem, je sám zodpovedný za svoje činy, ale nesúďte ho takýmto spôsobom že je chrapúň a podobne. Ani jeden z vás nemôže tušiť, kedy sa mu stane niečo podobné a potom si spomenie ako sa zapovedal, že "mne sa také niečo nemôže stať lebo bla bla ".
Nevera tu vždy bola a bude. Jasné, že len nezrelý jedinec sa uchyľuje k takému činu, ale ak sa poučí, pomôže to.
peter f radím Ti ukonči to a naozaj si uvedom čo je pre Teba hodnotnejšie. Či ukojenie si vlstných pudov a chúťok na mladé baby, alebo dôvera a láska manželky. Prajem pevnú vôľu a jasnú myseľ.

rozumiem ti

lucibelka: stane sa raz, nahoda. stane sa druhykrat, umysel.
ak chces sama pred sebou ospravedlnovat svoju, ci partnerovu (moznu) neveru, je to tvoja-vasa vec. a ak sa dohodnete na tom, ze si budete šmykat kade-tade, takisto vasa vec.

skus citat este raz. mna nezaujima, co robi peter, ked je somar, nepomoze mu nic. mna zaujima, ze tym trpi niekto, kto je v tom nevinne. kedze isto nemal gule na to, aby to manzelke povedal. a ak mas vo svojom vztahu problem, ci uz smer sex, alebo inde, tak ho treba riesit, hovorit o tom s nim.

lucibelka

rozumiem ti-to nezalezi od toho ako dlho su spolu!ja som s mojim manzelom len 4roky a poslednou dobou nam nejako"zamrzol"sex.zivot,nechapem to,isli sme z 2x denne na 1x tyzdenne,som si ista,ze nikoho(este)nema,ale bohvie ako to dopadne ak s tym nieco konstruktivne nespravime...a hovorim,poznam viac muzov co maju problem,ze obcas "Zahnu"a mnohi maju uprimne vycitky a nie su to blbci ani zvierata ovladane pudmi.sme ludia!robime nezmyselne chyby a bohuzial su do niektorych zapleteny aj nasi blizki:/nepaci sa mi,ze sa kazdy nanho vrhol s takym opovrhnutim!(HOD KAMENOM KTO SI BEZ VINY:)

psycholog

gratulujem, krasne si si nasiel vyhovorku aby sam seba ospravedlnil pred tym co robis.
si stastny muz ked mas zenu co ti doveruje, zial ty o to prides....ked nie o zenu, tak o jej doveru urcite... a znicis jej sebavedomie...

keby si to co citis bola laska, uz po prvom posmyknuti by si si trieskal hlavu o stenu, pokial nie a stale mas pocit, ze nasobenie tvojej lasky nasobuje chut sukat ine... tak mas vazny psychicky problem a na to su lieky, alebo minimalne nejake sedenia.
alkohol ta tiez neospravedlnuje...
a tvoja zivotna uroven s tym absolutne nic nema...

ak ti nieco v sexe chyba, porozpravaj sa o tom s tvojou zenou, a ako ti bolo poradene chodievaj von aj s tvojou zenou, a prides na to ze ona je mozno este vacsia kost ako tie hlupucke babiky, a pokial ti trosku na nej zalezi, ak pojdes sam nepi...