kto enzazil nevie si predstavit co je to mat problem so spanim, to nie je ako u niekoho par dnova zalezitost to sa taha niekolko tyzdnov a vtedy vam uz poviem ze pri takej celkovej unave a podrazdenosti je to fakt tazke, pridruzuju sa potom k tomu depresivne stavy.Ono hovori sa ze nechajte tak ze telo si potom po case ten spanok sam vypyta...ano vypyta, ale u man to tak bolo ze raz za tyzden som spala tych 8hodin inak som nemohla askor zaspat a zobudzala som sa tiez skoro a pocas noci len taky lahky spanok, niekolkokrat prerusovany zobudzanim..
Ked som bola zufala, zacala osm to reisit najprv takymi lahkymi doplnkami ako su caje-lubovnik, melisa,valeriana..kupila som si aj melatonin..hmm ale to skor lepsi ucinok mal pohar vinka, alebo piva..
Ked sa uz zacnu taketo problemy tak je velmi tazke z nich vyjst, ale a to hovorim ze je podla mna najucinnejsia zbran je aerobny pohyb,a treba sa tam dost znicit, cize ist behat a nie na 20minut, ale tak aby ked sme sa vratili tak sa nevieme ani poriadne pohnut:DD..vazne toto funguje , ist na aerobik, beh, taebo..a na zaciatku ked sa chceme teda insomnie zbavit tak musime to dat co najcastejsie, cize ak sa da tak kazdy den a, alebo kazdy druhy.
nemusi to zabrat na kazdy typ, ale je to jedna z moznosti:)