Chodim s priateľom už rok aj niečo, mám 17 on 20. Rada chodim so spolužiakmi na chaty a zabavam sa. Vačšinu času trávim s nim, je na jednej vlne ako ja takže sa dokážeme zabavať uplne super.
Myslim ale, že z páru má mať aj svoj vlastný druh zábavy. Moj chalan chodi na drumky bezo mna, bavi ho to ja nenamietam nech sa zabavi. Lenže ja milujem chaty so spolužiakmi. Dokážem sa odviazať, zasmejem sa a nič zlé nerobím. Za posledný pol rok som bola 2 krát a teraz v januári som checla isť zase.. Lenže JEMU sa to nelubi že chodim stále, a že si mam vybrať medzi nim a chatou. hovoril mi aká som sebecká,že zatial čo sa ja budem zabavať na chate budem doma plakať a podobne veci. Mne to pride ako vydieranie a také padlé na hlavu. čo mam robiť? neisť na chatu a zoostatť s nim? alebo isť a vysrať sa na nho? DAKUJEM !!!
Podvoliť sa alebo byť sebecká.?
ladida: hm, let me think.. alkoholu, mladosti, nerozumu, nehody, nahody? nie vzdy to musi byt nutne o sebavedomi partnera. zdrave obavy su vzdy na mieste, tym je totiz vztah zivy.
ps.george,ty by si sa ako coho bal,keby je na chate s inymi???:)najprv treba poriesit svoje sebavedomie,potom nebudes riesit inych muzov
lenka,mas pravdu,je to padle na hlavu!chod na chatu a kasli nanho!vo vztahu musi byt dovera a sloboda,ak ma mat buducnost a ked citovo vydiera,tak podla mna nema cenu sa nim trapit.
Je to iba natebe ty musis vediet ako ho lubis ... Inak mne by sa tiez vobec nepacilo kebym moja priatelka chodi na chaty s inymi chalanmi....
ked on moze chodit sam preco by si nemohla chodit sama ty. nenechaj sa obmedzovat. alebo zacnite chodit spolu vsade. a povedz mu nech berie na vedomie ze sa nebudes venovat iba jemu. ci sa tam nebude nudit. ale zas si myslim ze ked bude chciet, zabavu si najde.
nuz, tak si musis vybrat sama. a podla odpovede si myslim, ze si si uz vybrala.:)
lenže ked tam bude budem sa mueisť venovať jemu, ked sa budem viacej baviť so spolužiakmi tka bude hučať. ja toto nechcem ! chcem a zabaviť bez hádok a bez stresu...aspon raz za čas !
a preco nevezmes aj jeho? raz, alebo dvakrat sa predsa nic nestane, nijako to tvoj okruh nenarusi. a on aspon bude mat dusu na mieste, ze vie s kym si a co priblizne sa tam deje. ak nerobite nic zle, nevidim dovod obcas ho nezobrat.