Podvoliť sa alebo byť sebecká.?

Príspevok v téme: Podvoliť sa alebo byť sebecká.?
lenka22287

Chodim s priateľom už rok aj niečo, mám 17 on 20. Rada chodim so spolužiakmi na chaty a zabavam sa. Vačšinu času trávim s nim, je na jednej vlne ako ja takže sa dokážeme zabavať uplne super.
Myslim ale, že z páru má mať aj svoj vlastný druh zábavy. Moj chalan chodi na drumky bezo mna, bavi ho to ja nenamietam nech sa zabavi. Lenže ja milujem chaty so spolužiakmi. Dokážem sa odviazať, zasmejem sa a nič zlé nerobím. Za posledný pol rok som bola 2 krát a teraz v januári som checla isť zase.. Lenže JEMU sa to nelubi že chodim stále, a že si mam vybrať medzi nim a chatou. hovoril mi aká som sebecká,že zatial čo sa ja budem zabavať na chate budem doma plakať a podobne veci. Mne to pride ako vydieranie a také padlé na hlavu. čo mam robiť? neisť na chatu a zoostatť s nim? alebo isť a vysrať sa na nho? DAKUJEM !!!

rozumiem ti

lenka: otazka mozno trochu odveci, ale.. preco sa nevies v spolocnosti bavit aj s nim?! tvoju odpoved tak trochu tusim :)

george303

Ano s casu nacas si kazdy s partnerov musi vyrazit aj sam niekam do ulic na diskoteku alebo tak ... ale chata je v pripade mladych ludi naozaj extrem ... po skusenostiach co som ja zazil na chate tak by som svoju priatelku urcite nepustil ... dokonca sa niekedy ked idem na chatu bojim aj sam oseba :D

ladida

rozumiem ti,ja chapem,co hovoris,ale v tomto pripade prevencia neexistuje!to,ze su par neznamena,ze kocka nemoze ist von sama!ty,ze ju bude obmedzovat nic nevyriesi.maximalne ju znechuti..

rozumiem ti

ladida: to je fajn, ze ty tak rozmyslas. ale rozmyslaju tak aj ini? napr. tvoji spoluziaci? kazdy vieme, aku mame cenu, priblizne. ale: nie sme stroje, ani neomylni..... no a pod vplyvom alkoholu, ci prilisne dobrej zabavy sa to ukazuje dvojnasobne. v takychto pripadoch sa tazsie odhaduje, co je ok a co uz nie. no a niekedy to ma "fatalne" nasledky. bez toho, aby v tom bol predtym nejaky umysel. vela ludi nechcelo byt nevernych (nielen to) a predsa sa stalo. potom prisla velka lutost a plac. takze je lepsie riesit priciny, ako nasledky.

lenka22287

NECHCEM BYT BEZ NEHO, MILUJEM HO ALE VRAVIM O ZABAVE BEZ NEHO ! Vy ste sa nikdy neodreaguvavate bez pertnerov?

ladida

jajajaj,aj ja som zazila hrozne divociny na chatach:))ale uz mam,co chcem a ani ta najvacsia sranda za jeho stratu nestoji,takze nema dovod mat obavy.

nathália09

myslím,že 17 roční by ešte nemali mať vzťahy.Proste ešte nevedia čo chcú,striedajú partnerov a tak.
Ty sa chceš zabávať bez neho,takže velmi ti na nom nezáleží-ked ti nechýba a chceš byť bez neho.

ladida

nehody a alkohol nezalezia od pohlavia "spoluchatujucich",nerozumu,nahodam a mladosti nezabrani tym,ze jej cosi zakaze.je to vec sebavedomia a ustrachnosti,uz dopredu caka,ze sa tam nieco stane,nieco,co by sa jemu nepacilo...kazdy ma svoj nazor,podla mna ukazat dvere kazdemu,kto vo mna nema doveru.ziadna nahoda,nehoda a nerozum mi nestoja za potencialnu stratu partnera ktoreho mam.ale je pravda,ze tomu moji byvali,moji kamarati ani kolegovia nevadia,nakolko ma pozna a pozna aj svoju cenu.

george303

ladida pretoze uz som zazil niekolko chat a vzdy to bola velka divocina :D A ak by som mal priatelku a povedal by som jej ze idem na chatu z dievcatami tak neverim tomu ze by povedala ze to je v poriadku :D