Podvoliť sa alebo byť sebecká.?

Príspevok v téme: Podvoliť sa alebo byť sebecká.?
lenka22287

Chodim s priateľom už rok aj niečo, mám 17 on 20. Rada chodim so spolužiakmi na chaty a zabavam sa. Vačšinu času trávim s nim, je na jednej vlne ako ja takže sa dokážeme zabavať uplne super.
Myslim ale, že z páru má mať aj svoj vlastný druh zábavy. Moj chalan chodi na drumky bezo mna, bavi ho to ja nenamietam nech sa zabavi. Lenže ja milujem chaty so spolužiakmi. Dokážem sa odviazať, zasmejem sa a nič zlé nerobím. Za posledný pol rok som bola 2 krát a teraz v januári som checla isť zase.. Lenže JEMU sa to nelubi že chodim stále, a že si mam vybrať medzi nim a chatou. hovoril mi aká som sebecká,že zatial čo sa ja budem zabavať na chate budem doma plakať a podobne veci. Mne to pride ako vydieranie a také padlé na hlavu. čo mam robiť? neisť na chatu a zoostatť s nim? alebo isť a vysrať sa na nho? DAKUJEM !!!

rozumiem ti

krasne, chlapi. teraz ju idete ukamenovat za to, ze predtym, nez do niecoho noveho skocila, tak si aspon za sebou pozametala, bez nevery. nemali ste do coho rypnut, tak do tohto... pricom, ak ide o vas, bez mihnutia oka dokazete urobit to iste, len sa niekedy ani neobtazujete to oznamit. a hrate to bud na velku lasku, alebo velke nestastie. a opustene vas este maju aj polutovat. krasa, nemam slov-myslene ironicky. skoda reci.

AdamKrt

ladida:

uzasne. Za 2 dni ukoncit 5 rocny vztah pre cudzieho chlapa. Teraz ste manzelia. Podpisovala si predmanzelsku zmluvu ? Som zvedavy, kolko vydrzi to manzelstvo... Neviem kolko muzov by suhlasilo, ale predpokladam, ze vela z nich by nechcelo zenu, ktora je schopna za 2 dni len tak z nicoho nic opustit svojho partnera. Tvoj manzel o tom vie, ci vedel, ked si Ta bral ? ;-)

ladida

jasne,ja absolutne respektujem kazdeho nazor,zavisi to asi od skusenosti a toho,aky model rodiny mal kto k dispozicii...ked vidim dokonalu rodinu z akej moj muz vyrastol,asi tazko by sa zmieril s tym,keby ja chodim domov po polnoci a tiahne zo mna borovicka:)u mna doma to bola dost italia kvoli kazdej blbosti,tak asi aj spektrum tolerancie mam sirsie-hlavne ziadny krik a ziadne sceny:)

rozumiem ti

ladida: s tvojim nazorom na neveru nesuhlasim. ale s tym, ze v mladosti sa ma clovek vyzabavat natolko, aby neskor vedel riesit veci aj seriozne, s tym ano.:) do prveho serioznejsieho vztahu som sa pustila ako 24rocna, bol to omyl, mala som este ine priority a slovo kompromis v mojom slovniku neexistoval, bolo lepsie s tym seknut. Dalsi prisiel o 4roky neskor. Tam sa v slovniku uz nasli aj dalsie veci... :)

ladida

ano,stary paprika,moja teta sa zblaznila:)))zacala cvicit,takze je z nej fakt kocka,ale stale ma 45 a v kratkej sukni na diskoteke so svojou 28r dcerou je komicka!!!ja som neodisla len koli vzhladu,to nie,akurat som riskla,ze sa z neho vykluje blbec a ja budem nakoniec sama.to nie je len vzhlad,skor charizma.no,nastastie sa vyplatilo:DDD

ladida

rozumiem ti,zato som musela po 2dnoch ukoncit 5r vztah aby som predosla nevere:)))teraz sa mi uz na tom smeje..no ale v zasade suhlasim s georgom,vazny vztah pred 20 je zelezna gula na nohe...ja som prvy vazny vztah mala v 21 a tak to aj skoncilo.manzela som stretla v 26 a bolo to uz cele o niecom inom od zaciatku..a myslim,ze sa aj pohlad na vztahy meni z generacie na generaciu..moja mama(54)vsetko berie smrtelne vazne,byt otcom,tak som uz v pezinku:))))podla mna je lesie brat veci s nadhladom a s humoroma.nakoniec,nevera nie je koniec sveta ak ide len o sex.coho sa bojim je,ze by sa zamiloal do inej alebo vazne ochorel.neveru silny vztah prezije.

StarýPaprika

ladida - akože tvoja teta sa začala zabávať v 45-tke? Akože čo nestihla v mladosti dobieha teraz? To je zaujímavé ;)

A to si vážne ukončila 5-ročný vzťah kvôli nejakému američanovi len kvôli výzoru?