Podvoliť sa alebo byť sebecká.?

Príspevok v téme: Podvoliť sa alebo byť sebecká.?
lenka22287

Chodim s priateľom už rok aj niečo, mám 17 on 20. Rada chodim so spolužiakmi na chaty a zabavam sa. Vačšinu času trávim s nim, je na jednej vlne ako ja takže sa dokážeme zabavať uplne super.
Myslim ale, že z páru má mať aj svoj vlastný druh zábavy. Moj chalan chodi na drumky bezo mna, bavi ho to ja nenamietam nech sa zabavi. Lenže ja milujem chaty so spolužiakmi. Dokážem sa odviazať, zasmejem sa a nič zlé nerobím. Za posledný pol rok som bola 2 krát a teraz v januári som checla isť zase.. Lenže JEMU sa to nelubi že chodim stále, a že si mam vybrať medzi nim a chatou. hovoril mi aká som sebecká,že zatial čo sa ja budem zabavať na chate budem doma plakať a podobne veci. Mne to pride ako vydieranie a také padlé na hlavu. čo mam robiť? neisť na chatu a zoostatť s nim? alebo isť a vysrať sa na nho? DAKUJEM !!!

xy:)

lenka
k mlaadii patria chaty a s tym veci spojene. lenze chodit na zury sama a mat aj priatela - nechces nejako vela? vzdy vo vztahu bude mat kazdy svoj druh zabavy, no ak k tomu patria ozieracky na chatach, tak to asi nepude. ja sama som podobnu situaciu tolerovala, ale potom som sa tak nasrala, ze som to uplne zatrhla. neda sa byt velkorysy za kazdu cenu, to nejde.

Iveta Michael

ladida

Ale inak s tým tvojim rozchodom z toho predošlého vzťahu si urobila len dobre že si tak rýchlo vycúvala,mne stačilo čo si napísala...ja som to pochopila a som rada že ti to teraz vyšlo..inak bol to ,,chlapsky,, odvážny krok a za to ťa obdivujem lebo fakt je že väčšina žien by to nedokázala.
Apropo Adam..on je asi dobrý chlap,konzervatívny..len to treba brať s nadhľadom a nebrať všetko čo povie tak osobne..ako vravím ak je tak ako si to naznačila,bol to určite ten najlepší a rozhodný krok čo si spravila,verím že ti to veľmi dlho vydrží:)prajem ti to!

rozumiem ti

ladida: co vsak na nich k smrti neznasam je, ze ak niecomu nerozumeju, alebo nevedia, nikdy to nepriznaju. povies im, takto to proste funguje a oni ... ne, to nemoze, nechapem ako... co je na tom povedat neviem a ok, moze byt?!

netreba k tomu vela, len preskocit svoj tien a to svoje zas*ane ego. je totiz nanic, v partnerskom vztahu. viac brzda ako pomoc.

rozumiem ti

ladida: tiez mam rada ich vecnost. a ich odlisny pohlad. no, ako zena asi trocha vybocujem z normalu, riesit vsetko a vsetkych ma nebavi. a ak, tak len chvilu, potom sa zacnem nudit. pri mne sa zase ten moj priatel nenudi, lebo ho furt zamestnam nejakym svojim vymyslom. pokazi sa nam kohutik, uz nanho vlitnem srobovakom.. treba nieco rozoberat, uz mu to trham z ruky, ze chcem ja... len sa smeje, ze som mala byt chlap. esteze nemame autickodrahu, alebo vlacik, to by som ho asi k tomu ani nepustila :) zenske trkotanie ho bavi len chvilu a na pol ucha. to zas nevadi mne, lebo kym on stihne vypnut "pocuvam mod" tak ja uz stojim pred niecim so srobovakom, ze to treba rozobrat :))

nathália09

Adam
dobre si to napísal.Je to pravda,ak sú dvaja tvoria pár.
Ja som len rok a pol vydatá,ale viem čo to znamená láska,a byť všade spolu.

AdamKrt

ladida:

tomu sa hovori rodovy stereotyp... A ze preco potom tolko zien nadava na muzov. Nedavno som tu linkoval clanocek, kde to bolo pekne vysvetlene, ako to vplyva na zeny...

Tu je:
sex-vztahy.doktorka.cz

ladida

rozumiem ti,ja mam muzov strasne rada preto,ze su taki strucni,ze sa vo veciach nerypu,je fajn,ze su nas presny opak,bo narovinu-my riesime vsetko,kazdeho a vsade a vzdy.potom ma zarazi muz ako Adam a az sa mi nechce verit,ze je muz,mozno je to len nejaka zena nasieracka v skutocnosti.nedokazem si predstavit muza,ktory by tu s nami preberal tieto zabomysie vojny..no moj Dan by nemal silu ani tie nase zvasty citat,umrel by od nudy:)sleduje tu videa ako zlozit 5x5x5 rubikovu kocku a hadky na zdravie.sk ma vies kde...:)))