ked mam vztahy žiadnemu chalanovi neviem povedať že nemam rodičov a byvam na ubytovni sa hrozne hambim za to a bojim sa že kvoli tomu by ma nikto naozaj nechcel ale moc by som chcela nejakeho chalana na dlhodoby vztah ale vobec sa mi v tom nedari ked ma chcu chalani tak len kvoli vzhladu alebo do postele ale ja by som chcela niečo ina a neviem sa k tomu nijako dopracovať v okoli skoro všetky kamošky maju dlhe vztahy a ja nič:( poradte mi niekto čo mam robiť
neviem sa priznať
ludia moc moc vam dakujem moc si to važim čo mi pišete a ako mi radite dakujem ja to asi skusim už povedať ked pojdem do toho vztahu len ešte neviem ako to načat ale niečo vymyslim už tak dakuuujeeeem :)
určite sa nemusíš hanbiť, že nemáš rodičov, určite by si sa viac hanbila, keby máš rodičov alkoholikov alebo kriminálnikov. A to že bývaš na ubytovni, tiež nie je žiadna tragédia. Čo sa týka vzťahov, netlač na pílu, čo má prísť to príde.
babegirl - naozaj sa za to hanbit netreba, normalny clovek to pochopi... chalani su rozni, niektori su dementni, niektori su v pohode, neda sa hadzat vsetkych do 1 vreca. proste ja hovorim tak - niekto ma stastia viac, druhy menej. a kazdy sa s tym musi naucit zit. ale nestit sa preto kontaktu s ludmi, je to hlupost.
nevidim dovod, preco by si sa mala hanbit. to, z akych pomerov a rodiny pochadzame si nevyberame. vyberame si to, akymi chceme byt.
a kto to nepochopi, je somar.:) pre takeho skoda slz :) hlavu hore, a neboj sa povedat pravdu. ten, kto ju vie ocenit na teba urcite preto nezanevrie.
Videla si film Dobry Will Hunting? Tam je jedna krasna scena o tom ako sa prezradilo,ze Mat Demon je sirota.On chcel vyzerat ako normalny a klamal,ze ma vela bratov a tak..Velmi podobna situacia tej tvojej.A v tom filme to skoncilo tak,ze ho slecna zacala mat este radsej.
Ja myslim,ze kazdy kto ma niekoho rad a dozvedel by sa,ze si jeho partner musel nieco tak tazke prezit,zacal by si ho ovela viac vazit.
je to len o tvojom pocite a o nicom inom, ze chalani chcu ine holky :) chalani chcu aj teba, len si to treba pripustit, najhorsie je zozierat a trapit sa vecami, ktore mozno ani niesu, ked tak len v tvojej hlave...
babe_girl
pozri ja ti aj rozumiem že máš isté zábrany ale jedno ti poviem...všetci čo tu píšu majú naozaj pravdu ak tvrdia že to zatĺkanie nie je dobré...
vieš ide o to že ty to vnímaš citlivo keďže si sirota/to mi je naozaj ľúto/ale nie je to objektívne tak ako si to sama pre seba vysvetľuješ moja...nie je vôbec pravda že neexistuje chalan či chalani ktorí by ťa za to neodsudzovali-je to absurdné,veď aj tu vidíš koľko zlatých chalanov ti radí:)))
skús byť sama sebou a daj na úprimnosť a to hneď na samom začiatku,bez špekulácií....pravda ťa oslobodí.
Pretože ak sa do vlastných klamstiev a neúprimnosti zamotáš celkom dobrovoľne,budeš mať potom naozaj vážny problém...z tej psychologickej stránky celkom isto..poslúchni naše rady,vzchop sa a naber odvahu a uchovaj si trošku odstup,dobre?
ludia ste užasny je mi do plaču s toho ako pekne pišete a radite mi dakujeeem moc :)
ale naživo to je ine chalani su iny v tomto svete chalani asi chcu ine holky a tak je to ovela tažšie