ked mam vztahy žiadnemu chalanovi neviem povedať že nemam rodičov a byvam na ubytovni sa hrozne hambim za to a bojim sa že kvoli tomu by ma nikto naozaj nechcel ale moc by som chcela nejakeho chalana na dlhodoby vztah ale vobec sa mi v tom nedari ked ma chcu chalani tak len kvoli vzhladu alebo do postele ale ja by som chcela niečo ina a neviem sa k tomu nijako dopracovať v okoli skoro všetky kamošky maju dlhe vztahy a ja nič:( poradte mi niekto čo mam robiť
neviem sa priznať
no viem že niesom uprimna vačšinou to chalanovi poviem až na konci vztahu ale to už ten vztah nezachrani na zacitaku som to este ziadnemu nepovedala alebo to kde byvam neviem co mam robit je to moc tažke :(
nehanbi sa za to kym si. cim skor sa s tym zmieris, tym skor budes sama sebou, a budes jednat sebavedomejsie. problemy so vztahmi mozes mat aj pre to, ze nedokazes byt uprimna.
láska si ťa nájde,ver,že áno :-)))))))))))
ale žiadnemu chalanovi to neviem povedat neviem sa s tym priznať a ked sa ma pyta ohladne rodičov a tak vždy sa vyhybam nejak teme a začnem o inom strašne sa habim viem že to neni moja vina ale aj tak a myslim že normalny chalan by nechcel taku babu...