neviem sa priznať

Príspevok v téme: neviem sa priznať
babe_girl

ked mam vztahy žiadnemu chalanovi neviem povedať že nemam rodičov a byvam na ubytovni sa hrozne hambim za to a bojim sa že kvoli tomu by ma nikto naozaj nechcel ale moc by som chcela nejakeho chalana na dlhodoby vztah ale vobec sa mi v tom nedari ked ma chcu chalani tak len kvoli vzhladu alebo do postele ale ja by som chcela niečo ina a neviem sa k tomu nijako dopracovať v okoli skoro všetky kamošky maju dlhe vztahy a ja nič:( poradte mi niekto čo mam robiť

lost

babe_girl

Bill Gates zacinal v garazi ;)

Naozaj si nemyslim ze by chalani nechceli babu bez rodicov.
A co ak rodicia zomru pocas autonehody? Dnes sa to moze stat hocikomu.. Zivot dava ale aj berie... Kedykolvek.. Komukolvek.. Kdekolvek..

A to nehovorim len tak, ze to nevadi, ono to naozaj nevadi. Za to ze nemas rodicov neznamena ze si prestala existovat..

sandysue

babe_girl to ze nemas rodicov a byvas na ubytovni z teba predsa nerobi menej cenneho cloveka, jednoducho s niekym sa zivot nemaznal, ale preco by si sa za to mala hanbit?moja najlepsia kamaratka je na tom podobne bohuzial a nikto ju preto neodsudzuje, jej druhymi rodicmi sa stali rodicia jej priatela, fakt...akoze kvoli jednemu chudakovi sa netrap, to nebol ten normalny chalan, akeho hladas, ver mi.a co som tu citala, tak urcite by som to povedala v zaciatku vztahu, ked cloveka spoznavas, tak vie aj ten druhy zhodnotit preco reagujes ako reagujes a mozno budes milo prekvapena z reakcie.Prajem vela stastia.

lost

babe_girl

no jeden ta sklamal, sice si ho nesmierne lubila, ale laska dokaze byt tak slepa ze slepec je pri tom jasnovidec :)
alebo jednoducho

nezanevri na to, len pretoze jeden "momentalne zaostaly" jedinec povedal slova ktore ti ublizili...

skor ci neskor sa to tak ci tak dozvie (aktualny priatel), tak kludne mu to mozes povedat :) neudjes predtym... naber silu a von s tym :)

babe_girl

asi nestal už som si to uvedomila ale potomto už nedokažem to povedať neni to take lahke len tak povedat "Ahoj nemam rodičov a vybam na ubytovni." chalani sa pozerajuna všeličo a krasa mi nepomože ked som ina a citim sa tym všetkym aj ina a neviem začat tak doverovat chalanovi aby som sa mu priznala je mi s toho do plaču bojim s aže ked to poviem ma už fakt nebude chciet ...

babe_girl

hambim sa preto lebo jediny raz som to povedala chalanovi ktoreho som moc lubila to na začiatku a povedal že s ami nečuduje že nemam rodičov že keby bol on moj rodič že tiež by sa radšej zabil že sa nečuduje že ma nikto nechce

goccia

ty to hovoris chalanovi az na konci vztahu? a to uz ten vztah nezachrani? to znamena, ze ty to beries ako nieco, co si nechavas na zaver vztahu a cakas, ze ti to pomoze ten vztah zachranit? myslim, ze jedina, kto tu ma s tvojou situaciou problem, si ty. povedz to chalanovi normalne, uz na zaciatku vztahu, a aspon si prestanes namyslat, ze je to pricina konca tvojich vztahov.

jajka001_

vies keby si to povedala na zaciatku, tak ta aspon skor pochopi, preco sa chovas ako sa chovas. a ak ta kvoli tomu odsudi, tak by ta odsudil tak ci tak, tak nemas dovod mu to nepovedat, lebo raz aj tak budes musiet a menej to boli na zaciatku akoby si mala o neho prist az ked uz budete mat vztah.