Je priatel žgrloš ?

Príspevok v téme: Je priatel žgrloš ?
animka

Sme spolu 3 mesiace, zo zaciatku vztahu mi kupoval same drahe cokoladky co ja lubim dokonca raz aj nahrdelnik a tak som sa citila blbo a obcas som navrhla ze ked sedime von ze zaplatim aj ja.Najprv nechcel no potom mu to zrazu uz nevadilo.Vzdy sme isli tak priblizne na polovicu,on kupil listky do kina ja som platila jedlo.A zjavne si na to zvykol natolko ze ked som mala narodniny rano zavolal ci ma objednat stol v restike co mam rada,tak som sa potesila ze mi chce urobit radost a zobere ma sa napapat a posediet.po tom nasom striedani som bola na rade s platenim ja ale tak ani nahodou som neratala s tym ze mam platit,ani len penazenku som nevytiahla.A on sa pri kase spytal ze kto plati? tak som nahodila ze mozem ja...a on ze dobre tak dnes plat ty ! pritom to nebol horibilny ucet, nejakych blbych 10 eur a on nie je clovek co by sa mal financne zle.Nejde mi o peniaze no zacala som si to podrobne po tomto vsimat , snazim sa precitat jeho vlastnosti.Spatne som si uvedomila rozne situacie : napriklad nikdy nenosi v penazenke viac ako 5 eur,vecne hladame automat aby si vybral peniaze,kolkokrat to skonci tak ze nenajdeme a platim ja ...alebo sme boli v metre a on zas nemal karticku cize nakup pre jeho rodicov som platila ja ze sak mi vrati...bolo to 17 eur...na druhy den som spomenula nakupovanie v metre , on si spomenul ze jooj sak ja ti musim vratit ale zase samozrejme nemal dost so sebou,nasledne dalsi den sme sli sadnut a platil onkede ja som si schvalne nevzala peniaze a mne povedal ze tu moju cast z uctu ( 5 eur) si mam odratat z toho 17 euroveho dlhu...a tym tema hasla a nikdy tie peniaze nevratil...
Dalsia situacia bola na vianocnych trhoch, pacil sa mi tam jeden prsten bižu za 7 eur ale na prv raz som si ho nekupila a on mi potom s tym pilil usi ze sak bol pekny, a ze sa mi hodil a ze by sme ho mali ist kupit atd. tak som si povedala ze ok ked mi ho tolko nuka asi mi ho chce kupit,sli sme tam a on nic,stal jak kol v plote,tak som si ho kupila sama, no co ma dojalo o mesiac si vsimol ze ho nemam na ruke...prisla otazka ze preco ho nenosim,tak som povedala ze preco by som mala a on ze lebo sme ho kupovali spolu a ja ze : ja som si ho kupila sama nemam ho od teba tak ho nosim kedy ja chcem a on ze to ti mam prstene kupovat ? ...tak som sucho poznamenala ze nemusi...
Dalsia super situacia : nechcela som ist jedno poobedie von lebo som mala vela ucenia,tak som navrhla ze dobre ale len hava vyvencit,no ked osm vysla preddom tak ma presvedcil ze sadneme aspon na kavu do blizkej restiky. nechala som sa presvedcit ale kedze som ratala s vencenim nemala som nic pri sebe.ked sa malo ist platit ( 8 eur) tak on tak na mna kukol lebo som podla "fiktivneho ratania " mala byt na rade a vravim mu ze no ja tu peniaze nemam a on ze dokelu ja mam len 5 eur...potom nastastie nasiel gastrac..ale dokelu naco vola frajerku sadnut ked nema so sebou peniaze...
Cele to nechapem , k jeho povahe mi to vobec nejde ako mi stale vravi ako ma miluje a ze by pre mna vsetko urobil a potom sa takto sprava...Co som sa zatial aj kamaratov chlapov pytala kazdy mi vravel ze ked vola babu von je automaticky vzdy ona pozvana a je uz len na nej ci sa rozhodne sem tam zaplatit alebo nie...Keby bol chudak bez penazi nic nepoviem ale myslim ze si zije nadstandardne...uz neviem ci to len ja tak vidim alebo kde je problem...poradte

hillary

nechce sa mi to cele citat mam precitanu priblizne prvu stranu komentarov , oznacenia ako zlatokopka a bla bla dovolte sa mi zasmiat, srdcko ja som mala takeho tiez kedysi nepracovala som a on zarabal tritisic eur mesacne, sli sme do nemecka na vylet ja som zobrala auto nakupila dialnicne nalepky natankovala a on dosiel , nemal ani cigarety !! co mi cele sfajcil a ked mi po patsto kilomtroch vytkol niekde v cechach ze mi kupil svieckovu za 100 korun ceskych tak vtedy som mala chut otocit auto a ist naspat domov , a aj to s tymi darcekmi ty jemu za 50 on tebe nastenny kalendar poznam to velmi dobre, a ako nikdy nevedel najst peniaze pri plateni , potom mal zablokovany ucet a trvalo mesiac!!! kym to vyriesil no strasne a fajcili sme obaja on cigy nikdy nemal a ja ked som chcela musela som sikupit na co si samozrejme zobral velmi rad aj on bolo to divne a to este ani kredit si nedobijal ! som ani nevedela ze este existuju dospely ludia co si dobijaju kredit, takze tak posli do prdele a mas ako bez srandy lebo ten moj riesil fakt kazdy cent a bolo to aj trapne ako sa vzdy pri pokladni s kazdym vadil ze preco ma platit hento a toto a bla bla no hruza je mi luto tej co s nim nakoniec ostane

emeline

je drzgros a o chvilu si ho budes vydrziavat. Ja od ziadneho chlapa nechcem aby mi platil obedy,...vzdy ideme na polovicu, ale to tvoj pripad nie je, sa mu zapacilo, a zvyka si, ze mu vsetko platis, pozor na to, zvyka si a ja na tvojom mieste by som mu to nedovolila. V restike si plat len za seba, vymysli si, ze viac nemas, alebo este potrebujes hotovost na to,....a to,...a ked ta niekde pozve si prever, ci to plati on, alebo si to budes musiet sama, lebo to potom nie je dar pre teba, ale pre neho.By som mu povedlaa, ze som si myslela, ze si ma pozval ako darcek na narodky,...a neponukaj sa mu, ze to zaplatis, hraj na neho tu istu hru, ze nemas,... a to este nie ste manzela a nemate spolocne ucty, to potom ani nechcem vediet aky drzgros z neho bude, pozor na to.podla mna tu temu s nim otvorene rozober, ci je rad vydrziavany, lebo v tom pripade ti to zacina prekazat a ze ta nebavi kazdodenne riesit, kto co zaplati a kedy to vrati, zabudne, ....mozno tych bab ma viac a keby kazdej platil, tak by to bolo financne narocne, tak to na kazu takto hra, potom si nepamata,ktorej je co dlzny a potom mozno aj chce vratit, ale pamat nesluzi :-(. no ruky pred od takehoto muza, tazko sa ti s nim bude zit, ci uz pri oddelenych uctoch, alebo pri spolocnom.

Menska

láska sa nemeria na darčeky, ale nedostatok pozornosti dokáže veĺmi ublížiť. Podľa mńa platenie v reštauráciach sa dá prediskutovať vzájomne. Raz platím ja, raz ty. ale najjrozumnejšie pol na pol...
No a odpoveď na otázku? Tvoj priateĺ možno ani nie je škrob, možno má iba nedostatok peńazí. A ak ich má náhodou dostatok.. tak je škrob.
Nečakaj na darčeky, lebo budeš pri takomto mužovi sklamaná. Darčekom môže byť aj kamienok z brehu rieky.. A ide o to, či Ťa poriadne ĺúbi..

zusska

animka citala som celu diskusiu a to nebolo o tebe!nejake damy sa tam nasledne zacali stazovat ,ze na nich dost frajeri neminuli:))ten tvoj je iny pripad,toho by som nakopala...

animka

zusska to je uplne iny pripad nez aky sme tu riesili my...a vo vztahu musi mat clovek otvorene oci aby vedel s kym sa chysta na spolocny zivot a nezavesil si na krk cloveka co mu raz bude vycitat kazdy cent.nemozem teraz za to ze niekoho bezhranicne milujem mu tolerovat vsetko a zatvarat oci...a to ze je niekto lakomec sa neda povedat podla jedneho darceka ale aj podla inych situacii a o tom vsetkom sme tu debatovali,ty najlepsie vies ako sa k tebe manzel sprava v ostatnych situaciach a to ze ti dal vlastnorucne vyrobeny darcek ked nemate penazi nazvys je od neho len pekne...zial s touto diskusiou to vela spolocneho nema.

zusska

cakame s manzelom babatko,mame milion vydavkov,tak som od neho dostala vyrobeny darcek,ktory nestal ani tie 4eura..no a?osobne si myslim,ze je v nom viac lasky ako v louis vuiton kabelke co dostala kamaratka.nehodnotim ako ma miluje podla toho,kolko do mna investuje!to je riadna blbost,mozno len nie je materialista ako ty.nazor ked ta miluje,minie na teba viac atd..je otrasny.laska sa prejavuje inak..aspon ta skutocna.

soffa

presne tak,vztah nie je o darcekoch,o merani penazi...ale aj tak mi neda.Ked sme boli na dovolenke v Chorvatsku tak sme si kupili s priatelom malickosti,proste pamiatku na pekne stravene chvile(nic drahe,)a svagrina nato,ze naco sa obdaruvate ved nemate ziaden sviatok,a ze oni si nekupuju,ze skoda penazi,...ale kazdy den na drinky jej skoda penazi nebola.asi tak.ak mam chut nieco kupit tak to kupim ci je sviatok,alebo nieje...to len tak pre zaujimavost.a je mi jedno kolko to stoji,som sebestacna nezavisla a som na to Hrda.

ojka

to mi príde také detinské, to porovnávanie darčekov, že ja som mu dala toto a on mne len hento ..... Vianoce o tom predsa NIE SU... pekné gesto od nebo bolo, že ti nejaký dar kupil (: