Miesom pekny

Príspevok v téme: Miesom pekny
webgame6

mama 17 a mam depresie a stavi z toho ked vidim vonku chalanou s dievcatamy .. este som nemal vztah lebo vizeram ako vizeram nisom pekny... skusal som to uz roznimy cestama aj chatmy vecsinou to skoncilo potom co som im poslal fotku aj ked doftredy tvrdili ze im nejde o vzhlad pacilo sa im na mne to aky som moja povaha a celkovo moje citenie uz ani von nechodim lebo nemam skim ani kamaratou nemam lebo vsetci sa za mna hanbily

Taisiya

uhlie
prvym stupnom debility je pocit geniality mozno si mal stastie na prave take genialne ......alebo zeby to bolo o tebe :)

antiuhlie

uhlie- asi len na teba letia zakomplexované a výnimočne hlúpe, lebo toto si ja o sebe ani o dievčatách, s kt. sa bavím nemyslím. Choď si do takej afriky, kde určite nenájdeš ani jedného analfabeta alebo do ameriky kde sa z toľkého pokrytectva poserieš.

soffa

uhlie,bud si mal zlu skusenost so zenou,alebo podla seba sudim teba,asi si zakomplexovany,a nadavat na zeny sa ti zda jednoduchsie,ako zacat na sebe makat;)

uhlie

Tiez si sa mi zda, ze na Slovensku je skor normalne nemat ziadnu priatelku. Zeny su tu zakomplexovane a vynimocne hlupe. Nevedia, co maju povedat, co maju robit, pozeraju ako telce a cakaju co im kupis a ako ich zabavis.

Max10

Napodobne, 8 rokov som mal skarede akne ale trz som to vyriesil - mozno az prilis radikalne - nwm ci ste o tom poculi, tabletky Aknenormin. Citil som sa akoby som v 19tich zacal odznova zit. Dal som si odvtedy predstavzatie sa len a len zlepsovat a zatial to celkom funguje. Mam momentalne 20r a nebol som na rande s babou, to ma terz fakt trapi. Co myslite ako ma taky chalan ako ja postupovat ? Co by ste poradili ako konecne nadobudnut skusenosti s babami ?

luk1

skus ist s holkou von a po 10tich minutach o niecom kecani daj roamntiku neiekdy ju rozosmej najdi,zmurkny :) najdi si konicek co snou budes preberat posiluj rano beh zdravo sa stravuj proste daj si neaky harmonogram zabudni na to co bolo ale nikdy nezabudaj nato odkial si prisiel :) pomaha to

webgame6666

na gramatiku si dávam pozor... len teraz som už na tom tak že mi je všetko jedno takže som nemal náladu sa zapodievať gramatikou ale tím aby som to napísal čo najpresnejšie... a keď hovoríš zájdi do posilky ti stým asi máš skúsenosti vedel bi si my napísať na email nejaké základne veci ohľadom toho že či mam zmeniť strava a tak webgame6@azet.sk