mama 17 a mam depresie a stavi z toho ked vidim vonku chalanou s dievcatamy .. este som nemal vztah lebo vizeram ako vizeram nisom pekny... skusal som to uz roznimy cestama aj chatmy vecsinou to skoncilo potom co som im poslal fotku aj ked doftredy tvrdili ze im nejde o vzhlad pacilo sa im na mne to aky som moja povaha a celkovo moje citenie uz ani von nechodim lebo nemam skim ani kamaratou nemam lebo vsetci sa za mna hanbily
Miesom pekny
konomut =Lepsie sa porozpravas s kaktusom ako so slovakom=.. a ty si co za narodnost.. alebo to bolo myslene ako sebakritika? :)
Nebud z toho taky rozcarovany. To ze nemas kamaratov , to bud len rad. Lepsie sa porozpravas s kaktusom ako so slovakom a na namyslene, chudobne a stupidne slovenky sa ani neoplati pozriet , nie to este zakladat o nich forum a uz vonkoncom byt koli nim sklamany. Radsej byt 50 rocny panic ako mat za partnerku nejaku pofidernu chuderu zo slovenskej dediny co chodi ako by jej patril cely vesmir a pritom si aj tampony kupuje zo sekaca. Naozaj o nic neprichadzas, neboj. Skor si najdi nejake hobby co ta bude naplnat a obetuj lasku do toho a ser na tie kravy co ti do zivota nic pozitivne neprinesu. Howgh !
Ja mam coskoro 22 a nemal som tiez ziadny vztah :)
To len tak aby som ti mohol dat zivy dokaz toho ze existuju :)
A nie si sam... mozno raz budes velmi vdacny osudu alebo Bohu, ze si v 17tich este nemal nikoho :)
(teraz to moze zniet velmi divne, ale casom mozno nie.. zalezi od cloveka ku cloveku :) )
dakujem vam vsetky. skusim si z toho zobrat co najviac z toho pojde ale najcastejsie sa tu spominaly zacat sportovat atd. tak to bude asi prva vec co spravm. ... a ako spominte ze som na to este mladi tak mozno je to tak ale ked sa obzrete okolo seba nieje vela tich co uz v 17 nemali vztach... ide o to ze potrebujem cloveka s ktorim bi som travil chvile z ktorim bi som si rozumel a mohl sa snim porozpravt a nieco to zazit proste laska je podla mna pekna tka bi som to chcel zazit velaludi hovori ze je rozdiel laska do 20 a po 20rokoch
Kasli na to ako vyzeras :)
Rob to co vies (alebo chces) robit najlepsie a potom sa ti budu baby hadzat do narucia aj same...
Hlavne neobvinuj sam seba za neuspech. Ono to nie je neuspech v sedemnastich (ale ani v 30 podla mna)..
Je to len cesta.. No a ako kazda cesta je hrbolata, tak ani ta tvoja nemusi byt vynimkou...
nič si stoho nerob... určite to je nepriemne... skus nejaky sport trochuu .. alebo fitko skus.. ja tez moc kamaratov nemam .. alebo takych co by som sa na nich mohol obratit... iba takych cav-nazdar a to je vsetko tez mam 17 rokov.. a myslim si ze takych je nas ovela viac :D
ono to nieje len o tom ako clovek vyzera, ale aj ako sa citi, co z neho vyzaruje, musis byt zdravo sebavedomi, spokojny sam so sebou, to akne sa ti raz strati, skus zacat cvicit alebo nieco co ti zdvyhne sebavedomie ak si to nedokazes vsugerovat len takto sam alebo ako to povedat :-), je to vidno casto na dievcatach, mozem ju nazvat takto pracovne ze priemerne pekne dievca :-) a chalani ju obletuju ako vcely kvetinku, a omnoho krajsiu si vsimne maloktory, je to len v tom, co z nej ide, je vysmiata, spokojna, citi sa cenna a to musis aj ty, tiez si napr. idem po skole a poviem si ze to dievca z modneho mola nespadlo ale nieco na nej je, nieco zaujimave, pritazlive a nesuvysi to z jej zovnajskom, daj na moju radu :-) ked sa citis krasny aj tak posobis, co ti priroda nadelila nezmenis, mozes to len jemne vylepsit ale inak nic, je potreba sa s tym zmierit prestat sa utapat, a zacat si vazit sameho seba, tak vela stastia dufam ze si z toho nieco vezmes, dnes som teda extremne kreativny a do tohto prispevku som vlozil kus srdca... .-)
bojuj chlapce .. fnukaju dievcataaa
Radiť ti, že krása neznamená nič a uchlácholiť ťa tým asi nie je teraz to najlepšie.Kedy si začal vnímať, že nie si pekný?Čo podľa teba nie je na tebe pekné alebo čo ťa robí škaredým?Neštve teba hlavne to, že si nemôžeš nájsť priateľku?Ak sa zoznamuješ na nette a potom pošleš fotku, to možno nie je dobrý nápad.Skús poslať najskôr fotku a píš si s tými, ktorí ťa berú takého aký si.Predídeš sklamaniu.A vieš ty čo?Nemaj z toho depku, si ešte mladý a tá správna baba niekde na teba určite čaká.Možno aj to, že silou mocou sa chceš s nejakou zoznámiť, tak sa ti to ako naschvál nemusí teraz podariť. Nájdi si dáke koníčky a keď to budeš najmenej čakať, tak sa ti do cesty nejaká babenka pritrafí.
ze vyzeras mlado, to nevadi...akne je mozno neprijemne ale v tvojom veku tym trpi vela ludi...urcite najdes priatelov len hladaj a nevzdavaj to