mama 17 a mam depresie a stavi z toho ked vidim vonku chalanou s dievcatamy .. este som nemal vztah lebo vizeram ako vizeram nisom pekny... skusal som to uz roznimy cestama aj chatmy vecsinou to skoncilo potom co som im poslal fotku aj ked doftredy tvrdili ze im nejde o vzhlad pacilo sa im na mne to aky som moja povaha a celkovo moje citenie uz ani von nechodim lebo nemam skim ani kamaratou nemam lebo vsetci sa za mna hanbily
Miesom pekny
tam nejde len o moju postavu akoze ani ona niej na tom nalpesie to rozdelenie je take ze rit a ruky mam kostnate a vsetko mam na bruchu a na nohach mam 90kg a 187cm a ato mam tiez rozdelene za vsetky drobne mam nohy maju polku celej hentej dlzky ,, a este ide o to ze mam strasnevela akne chodm aj ku doktorom stim a oni nevedia co stim uz mam robit uz som skusal vsetko kozu mam tiez na hovno staci bict cvhilu na slnku a spalim sa cize som biely co biely mam farku rozovu jak prasa a do tvare vizeram na 14 a to ze krasa nieje vsetko mi moc nepripada ked kazdy chce vidiet najprv fotku a atd ziadnej nejde o to aky clovek
"Všetko je krásne, na čo sa pozeráme s láskou" ... Ale tak ak ti to zdvihne sebavedomie, staraj sa o seba, pekne sa obleč, navoňaj, učeš a snaž sa byť sebavedomý, pracuj na sebe, naozaj to všetko nie je o vonkajšej kráse, ale o vyžarovaní, držím palce :)
nesmies ublizovat sam sebe
zacni sa mat rad
posiluj ,,..
krasa nie je vsetko