pit ci nepit destiláty, víno, pivo ?
aky je vas nazor na alkohol ?
Pit, ci nepit ?
Alkohol v malých dávkach neškodí v akomkoľvek množstve :-)
george303, triezvost nema nic spolocne s obsahom alkoholu v peceni.
pit sa da naucit. to ano.
jeden muz moze vypit hoci aj 10 piv alebo 20 konakov, alebo cokolvek a byt relativne triezvy, ale to neznamena ze pecen to nemusi spracovat..
to ze mi nie je zle po vypiti 1 litru masti neznamena ze je to pre moje telo "netoxicke"
dalenala stym suhlasim to ze pijem vie naozaj iba zopar ludi skorimy sa stretavam v podnikoch inak ak sa to niekto omne dozvie tak je prekvapeny a neveri tomu a ja osobne sa tym ani nejako neprezentujem pokial ma niekto nepozna tak vzdy radsej poviem ze alkohol pijem iba prilezitostne naozaj je to ako dvojity zivot :D aj teraz idem s kamosmi na pivko a urcite padne aj nieco tvrdsie a rano mam skolu ale tak vsetko sa da zvladnut ...
a kolko rokov to uz takto pijes ? a ako casto pijes ?
a ja tu nehovorim o ozierani ja tu hovorim o piti alkohlu vzdy pijem tolko aby som bol schopny s ludmi komunikovat a aby som sa vedel spravat a dost krat sa mi stalo ze som mal v sebe aj ako som spominal 7 konakov a dotycni sktorym som sa stretol ani nespoznal ze som opity ... na kazdeho to posobi inak niekto si da 2 a je opity a niekto aj 10 a je vporiadku ...
Clovek sa nemusi valat,staci ked ma vypite.Cudzi clovek by povedal ze je super zabavny a nedopustil by nanho.Lenze pravda je taka,ze to zlo pozna len jeho rodina.Sratka ma dve tvare.
trainingBoy- hlavne ze ty prispievas k veci a este mi povec co v mojich prispevkoch je prehnane ??
alkohol nevie kazdy spravne pit. pripit sa raz zacas, to ano, sice to nepraktizujem, ale tolerujem, kazdy potrebuje sem tam vypnut a niektori to robia tymto sposobom. ale ozrat sa jak svina pod obraz bozi, to je uz vela, to netolerujem, nikdy z toho nic dobre nevzislo. ale na druhu stranu niektori, ked sa opiju su nekonfliktni a srandovni, takze sa to da obcas zniest, ale bohuzial vacsina byva agresivna.