pit ci nepit destiláty, víno, pivo ?
aky je vas nazor na alkohol ?
Pit, ci nepit ?
pohar vina este nikoho nezabil, naopak, skor pomohol. takisto ako hrknutie frtana na zohriatie. ved aj ti velki bernardyni-zachranari maju (v rozpravkach) na krku sudok s rumom :) pohar piva tiez viac pomoze, ako uskodi.
vsetko s mierou, potom sa netreba nicoho bat. ani poskodenia pecene, ani spolocenskej blamaze.
Alkoholik je ten kto pije viac ako jeho lekár :-)
zakladnou črtou alkoholika je ze si neprizna, ze je alkoholik
M74 ano aj ja poznam tych alkoholikov ktory uz rano o 06:00 stoja pri bufetoch a cakaju na pivo a takych mi je luto ale zato nemoze alkohol ale zato si mozu len oni ... jednoducho alkohol je dobry sluha ale zly pan ... ja si proste uz teraz uvedomujem ze asi budem dokonca zivota holdovat alkoholu ale rovnako si uvedomujem ze moja zena bude stastna a moje deti taktiez ono je to aj o vychove moji rodicia mi proste dali vzor a ja aj napriek tomu ze moj otec pije tak aj tak ho uznavam a je moj vzor a ak budem v buducnosti apson tak dobry clovek ako je on tak budem stastny ... ja si uvedomujem ze 95% ludi ktory piju alkohol su chudaci a stroskotanci ale ja sa s hrostou radim do tych 5% ktory taky niesu ... a zrejme aj teraz mam vsebe zhruba 2 promile alkoholu podla dregeru ale dokazem sa spravat triezvo ....
zomries tak ci tak ale dôležité je, AKO žiješ
Pil a zomrel.
Nepil a tiež zomrel.
Ja si myslím že také nejaké striedmo - primerané pitie až tak nebezpečné nieje. Ale poznám ťažkých alkoholikov a to je už koniec, aj po fyzickej, tak po psychickej stránke.
lost suhlasim ze je to skodlive ... ale povec mi co dnes nieje skodlive ja napriklad pijem dost velke mnozstva alkoholu ale nefajcim ... takze co je skodlivejsie vypit do tyzdna liter tvrdeho alkoholu alebo yfajcit 10 krabiciek ??... proste moj zivot je Rock'N'Roll teda jeden zivot a druhy zivot je zivot slusneho cloveka ...
Ja už mám v hlave cintorín :-)
Ale najlepšia veta ktorú som v tejto súvislosti počul bola: "Nerobte zo mňa opitého." Vyslovil ju kamarát po celodennom popíjaní na chate, kde nakoniec skoro sám ešte vypil flašu absintu ( 70% ) a flašu vína a my s vyšším stupňom sebakontroly sme mu v tom chceli zabrániť. Potom mu hrozným spôsobom bolo celú noc a nasledujúci deň zle. A takéto veci sa mu stávali bežne, bol schopný potom zaspať na schodoch a pod. To je typický príklad ako sa piť nemá :-)
alkohol zabija mozgove bunky. ale niektorym ludom to nevadi. a ved niektorym nema ani co zabijat :)
jj to je najlepsie ked ti ozraty clovek tvrdi ze Ja som nepillll