Potrebujem sa len vyrozpravat, necakam ziadnu radu, ale jednoducho potrebujem to dat zo seba von...
Sme spolu 8 mesiacov, zaciatky boli nieco uzasne, potom prisli problemy v mojom osobnom zivote, ktore sa dost premietli i do nasho vztahu (toto vsak nechcem rozoberat), odvtedy to ide dolu vodou. Vyse mesiaca sme byvali spolu, mne to vyhovovalo, no ked mi priatel povedal, ze on nie je pripraveny a zvyknuty zit s partnerkou, pytal sa ma, kedy pojdem domov, tak som sa zbalila a odisla. Odchadzala som s usmevom na tvari, ale dusa mi plakala. Povedal, ze tym, ze byvame spolu 24 hodin /podotykam, ze o siedmej chodim z domu do prace a vraciam sa domov cca o 19:00), ze som mu uz nie vzacna. Ze si ma vazi, ale ze sa uz tak na mna netesi, ako predtym, ked sme spolu nezili. Z jeho vztahu a postoja ku mne citim, ze to velmi ochladlo. Ubehol tyzden a on sa absolutne neozval. Len jednou vetou - ako sa mas, mozme skocit na obed. Obed sa nekonal, lebo sa potom uz vobec neozval. Mna uz nebavi cakat na kazdu jednu prilezitost, kedy si na mna spomenie. Pritom ja na nho myslim nonstop, v noci sa budim a myslienky smeruju na jeho osobu. A to, ze on mi tu lasku neopatuje, velmi velmi boli. Sama seba sa pytam, kde nastala chyba, ci mi naozaj patri tolke trapenie. Ale ja ho milujem..:(